Φρουροί του Γαλαξία: To επίσημο τρέιλερ από τη νέα περιπέτεια της Marvel (video)

Ιδιαίτερα θετικές είναι οι εντυπώσεις μέχρι στιγμής από τη διεθνή πρεμιέρα του πρώτου, επίσημου, τρέιλερ της ταινίας δράσης και επιστημονικής φαντασίας Φρουροί του Γαλαξία (Guardians of the Galaxy). Η ταινία βασίζεται στην ομώνυμη σειρά κόμικς της Marvel, και στο τρέιλερ καταδεικνύεται τόσο η προσοχή στα οπτικά εφέ και στην αναπαράσταση των χαρακτήρων, όσο και στο χιούμορ πέραν της (δεδομένης για τη Marvel) δράσης.

Μπορεί η σειρά κόμικς των Φρουρών του Γαλαξία να μην είναι τόσο δημοφιλής, ή γνωστή συγκριτικά με άλλα κόμικς της Marvel (Κάπταιν Αμέρικα, Θωρ, Iron Man, Χαλκ κλπ.), δεν παύει όμως να είναι ένα επιτυχημένο franchise που θέλει προσοχή στη μεταφορά τoυ στη μεγάλη οθόνη, και το στοίχημα της αμερικανικής εταιρείας να διευρύνει τις επιτυχίες της και να ανανεώνει το ενδιαφέρον του κοινού με νέους ήρωες παραμένει μεγάλο.

To... σούπερ καστ της ταινίας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Μπράντλει Κούπερ (Rocket Raccoon), Bιν Ντίζελ (Groot – το... δένδρο), Ζόε Σαλντάνα (Gamora), Kρις Πρατ (Star Lord), Mπενίσιο Ντελ Τόρο (The Collector) και Γκλεν Κλόους (Νova Prime).

Η σκηνοθεσία είναι του Τζέιμς Γκαν, ενώ το φιλμ θα κυκλοφορήσει στις σκοτεινές αίθουσες την 1η Αυγούστου του 2014.

Το τρέιλερ της ταινίας:

Πηγή: Νewsdesk ΣΚΑΪ