Με κύκλους κορσικανικής μαφίας συνδέεται το διαμέρισμα Ολάντ-Γκαγέ;

Αναπάντεχες προεκτάσεις φέρεται να λαμβάνει το «σίριαλ» με το φερόμενο ειδύλλιο του γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγέ, καθώς γαλλικά μέσα ενημέρωσης να μεταδίδουν πως το διαμέρισμα όπου φέρονται να συνευρίσκονταν οι δύο εραστές σχετίζεται με την κορσικανική μαφία. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον γαλλικό και αγγλικό Τύπο, η σύντροφος του κ. Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ, αναμένεται να παραμείνει για πέντε ακόμα ημέρες στο νοσοκομείο του Παρισιού όπου εισήχθη στον απόηχο των πρώτων αποκαλύψεων.

Στο «μέτωπο» του διαμερίσματος, ο χώρος όπου Ολάντ και Γκαγέ φέρονται να συναντιόνταν ήταν δάνειο από μία φίλη της ηθοποιού, την Εμανουέλ Αουκ, η οποία συνδέεται προσωπικά με δύο μέλη του οργανωμένου εγκλήματος, σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα Mediapart.

Ο πρώην σύζυγός της, Μισέλ Φερατσί, τιμωρήθηκε το Νοέμβριο με 18μηνη φυλάκιση με αναστολή, λόγω της εμπλοκής του με υποθέσεις ξεπλύματος χρήματος. Σύμφωνα με το Mediapart, ο Φερατσί εμφανίζεται στο ενοικιαστήριο συμβόλαιο του ακινήτου, όμως η ίδια η κ. Αουκ αρνείται κατηγορηματικά πως ο πρώην σύζυγός της έχει οποιαδήποτε σχέση με το διαμέρισμα.

Ωστόσο, λίγο αργότερα βγήκε στην επιφάνεια πως μετά το διαζύγιό της με τον Φερατσί η Αουκ συνέζησε με τον Φρανσουά Μασινί, ο οποίος δολοφονήθηκε σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών το Μάιο.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την κατάσταση της κ. Τριερβελέρ, η εφημερίδα Le Parisien, που φέρεται να έχει απευθείας επαφή με την «πρώτη σύντροφο», αναφέρει πως ο κ. Ολάντ της αποκάλυψε τη σχέση του λίγες ώρες πριν την έκδοση του περιοδικού Closer, που έφερε την όλη υπόθεση στο προσκήνιο.

Φίλη της Τριερβελέρ δήλωσε στην εφημερίδα πως «τα νέα τη χτύπησαν σαν ένα τρένο μεγάλης ταχύτητας».
Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ