Σάντρα Μπούλοκ και Τζάστιν Τίμπερλεικ οι μεγάλοι νικητές των 40ων People's Choice

Η Σάντρα Μπούλοκ και ο Τζάστιν Τίμπερλεικ ήταν οι μεγάλοι νικητές της 40ης τελετής απονομής των βραβείων People's Choice που έγινε την Τετάρτη στο Λος Άντζελες, επιβεβαιώνοντας τη φήμη τους ως τα πλέον δημοφιλή καλλιτεχνικά πρόσωπα του αμερικανικού κοινού.

Η Σάντρα Μπούλοκ ήταν η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς, μαζεύοντας συνολικά τρία βραβεία. Για την αγαπημένη ηθοποιό του κινηματογράφου, την αγαπημένη δραματική ηθοποιό και την καλύτερη κωμικό ηθοποιό για τους ρόλους της στις ταινίες Gravity και The Heat. Το Gravity επίσης κέρδισε το βραβείο της αγαπημένης ταινίας του κοινού.

«Ένας ηθοποιός δεν μπορεί να κάνει ότι κάνει, χωρίς τους εκατοντάδες εκπληκτικούς ανθρώπους που εργάζονται γι'αυτόν και παράλληλα με αυτό. Έμαθα τόσα πολλά φέτος», δήλωσε η βραβευμένη με Όσκαρ Σάντρα Μπούλοκ.

Ο τραγουδιστής Τζάστιν Τίμπερλεικ ο οποίος επέστρεψε στο μουσικό προσκήνιο το 2013 μετά από πέντε χρόνια απουσίας για να επικεντρωθεί στην υποκριτική, πήρε το βραβείο για το αγαπημένο άλμπουμ . Ο Άνταμ Σάντλερ από την πλευρά του κέρδισε το βραβείο για τον αγαπημένο κωμικό ηθοποιό για τέταρτη συνεχόμενη φορά, εφέτος για την ταινία Grown Ups 2.

Η τελετή, που μεταδόθηκε ζωντανά από το δίκτυο CBS, ξεκινά κάθε χρόνο τα ετήσια βραβεία της σεζόν του Χόλιγουντ. Μια σεζόν που κορυφώνεται με την απονομή των βραβείων Όσκαρ που θα γίνει φέτος στις 2 Μαρτίου.
Πηγή: skai.gr