Μπαμπάς και κόρη κρατούν τη μνήμη της μαμάς ζωντανή αναπαριστώντας φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου

Όταν ο Μπεν Νάνερι και η σύζυγός του Αλί παντρεύτηκαν το 2009, αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν το ακόμη άδειο σπίτι τους, που μόλις είχαν αγοράσει, ως σκηνικό για τις φωτογραφίες του γάμου τους.

Αξιοποιώντας τη βοήθεια της αδελφής της Άλι, επαγγελματία φωτογράφου, Μέλανι Πέις, έβγαλαν μερικές πραγματικά μοναδικές και πανέμορφες φωτογραφίες. Δυστυχώς, η ευτυχία τους δεν έμελλε να διαρκέσει για πολύ.

Ήταν το 2011 όταν η Άλι διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου του πνεύμονα, και σε ηλικία μόλις 31 ετών έφυγε από τη ζωή.

Τώρα, δύο χρόνια μετά τον τραγικό χαμό της, ο Μπεν (το ιστολόγιο του ΕΔΩ) και ο καρπός του έρωτά τους, η τρίχρονη Ολίβια πρόκειται να μετακομίσουν και να κάνουν μια νέα αρχή, αλλά πριν από τη μετακόμιση, ο Μπεν ήθελε να είναι βέβαιος ότι θα κρατήσει για πάντα τις καλές στιγμές με τη σύζυγό του στο σπίτι που έζησαν μαζί.

Αξιοποιώντας για ακόμη μια φορά τη βοήθεια της Μέλανι (το ιστολόγιο της ΕΔΩ), ο Μπεν και η μικρή Ολίβια αναπαρέστησαν μια σειρά από φωτογραφίες από εκείνη την ευτυχισμένη μέρα του 2009.

Η μνήμη της Άλι θα παραμείνει για πάντα ζωντανή στα μάτια της κόρης και στο χαμόγελο του συζύγου της.



Ben and his daughter Olivia recreate a photo he once took with his late wife Ali.












































http://www.rockpink4ali.com/wp-content/uploads/2011/07/ali-ben2.jpg


























Πηγή: Newsdesk ΣΚΑΪ