Πέντε εύκολοι τρόποι για να αρχίσεις να χάνεις βάρος τώρα!

Σε έναν ιδανικό κόσμο οι σοκολάτες και η πίτσα θα μας βοηθούσαν να διατηρούμε τη γραμμή μας ενώ το μπρόκολο και οι λαχανίδες θα έπρεπε να καταναλώνονται με μέτρο. Επειδή όμως αυτό απέχει κατά πολύ από την πραγματικότητα και τα περιττά κιλά έχουν γίνει ο βραχνάς αρκετών γυναικών, υπάρχουν κάποιοι απλοί τρόποι για να αρχίσεις να χάνεις βάρος από…τώρα!

Μια νέα έρευνα βρήκε ότι ενώ το 51% των ενηλίκων ελπίζουν να χάσουν βάρος, αλλά μόνο οι μισοί από αυτούς κάνουν πραγματικά κάτι γι” αυτό. Αυτό ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι το ξεκίνημα μιας δίαιτας μπορεί να φαντάζει τρομακτικό, ενώ στην πραγματικότητα δεν θα έπρεπε. Υιοθέτησε λοιπόν πέντε απλές πρακτικές για να ξεκινήσεις σήμερα κιόλας.

Ξεκίνα την ημέρα σου με βρώμη: Έρευνες δείχνουν ότι σε κρατάει περισσότερο χορτάτη από οποιαδήποτε άλλα δημητριακά

Απαλλάξου από τις ενοχές: Πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι με το να τιμωρείς τον εαυτό σου επειδή ενέδωσε σε μία λιγούρα, μπορεί να σαμποτάρει την προσπάθειά σου για απώλεια βάρους. Επιβράβευσε τον εαυτό σου σαν να είναι νικητής, με ένα πιο γιορτινό γεύμα.

Αγνόησε τη ζυγαριά: Τα κιλά χάνονται και επανέρχονται συνεχώς. Αντί να κολλήσεις με το τι δείχνει η ζυγαριά, εστίασε σε μία υγιεινή διατροφή, αφού έρευνα έχει δείξει ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να χάσεις βάρος μακροπρόθεσμα.

Μην πίνεις τις θερμίδες: Περίπου το 37% των θερμίδων που καταναλώνουν οι άνθρωποι καθημερινά προέρχονται από ζαχαρούχα ποτά. Μείνε πιστή στο νερό, το τσάι χωρίς ζάχαρη και τον μαύρο καφέ ή τον καφέ με άπαχο γάλα.

Απόφυγε να τρως αργά τη νύχτα: Οι άνθρωποι που συνηθίζουν να δειπνούν μετά τις 10 το βράδυ, καταναλώνουν 248 περισσότερες θερμίδες από αυτούς που τρώνε πιο νωρίς.

Πηγή: Πηγή: JoyTv.gr