Το χρυσό διαζύγιο και οι νέες αποκαλύψεις για την ερωτική ζωή Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς

Τις τελευταίες μέρες, ανακοινώθηκε ο χωρισμός του Μπιλ Γκέιτζ από την επι 27 χρόνια σύζυγό του Μελίντα αφού σύμφωνα και με την ανακοίνωσή τους οι δύο δεν μπορούν να συνεχίσουν «σαν ζευγάρι στην επόμενη φάση της ζωής μας».

Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι την αίτηση για το διαζύγιο κατέθεσε η Μελίντα, που σύμφωνα με το περιοδικό “People” υποστήριξε ότι ο γάμος τους έχει «διαλυθεί ανεπανόρθωτα». Με το ζευγάρι να αποφασίζει να χωρίσει την περιουσία τους σύμφωνα με ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που είχαν υπογράψει.

Οι δύο ήταν από τα πιο διάσημα ζευγάρια επιχειρηματιών στην Αμερική αλλά όπως λένε οι φήμες ακολουθούσαν το «παραδοσιακό μοντέλο δισεκατομμυριούχων», κάτι που συνεπάγεται με πολλές ιδιαιτερότητες. Μια από αυτές ήταν το γεγονός ότι ο Μπιλ είχε την άδεια από την Mελίντα κάθε χρόνο να κάνει διακοπές με την πρώην σύντροφό του, ενώ πριν παντρευτούν της είχε ζητήσει έγκριση (της πρώην).

Να θυμίσουμε ότι ο Μπιλ γνώρισε την γυναίκα του όταν προσελήφθη από τον ίδιο ως product manager στη Microsoft το 1987, όμως πριν από τη σχέση τους είχε δεσμό με την Αν Γουίνμπλαντ. Η ίδια είναι επιχειρηματίας στον χώρο των λογισμικών και επενδύτρια κεφαλαίου, με την σχέση τους να είναι τόσο έντονη που ακόμη και μετά τον χωρισμό ο Μπιλ ήθελε να την κρατήσει στη ζωή του.

Ένα άρθρο του 1997, από το “Time” έρχεται να επιβεβαιώσει το δεδομένο αυτό, αφού τότε είχε γράψει «κάθε άνοιξη, εδώ και πάνω από μια δεκαετία, ο Γκέιτς περνάει ένα τριήμερο με την Γουίνμπλαντ στο παραθαλάσσιο εξοχικό της στην Νότια Καρολίνα όπου οδηγούν αυτοκίνητα dune buggy, κάνουν hang-gliding και περπατούν στην παραλία».

Στο θέμα είχε τοποθετηθεί και η Winblad λέγοντας, «μοιραζόμαστε τις απόψεις μας για τον κόσμο και τους εαυτούς μας. Και θαυμάζουμε το πώς – ως δύο νέοι που καταφέραμε πολλά- ξεκινήσαμε μια μεγάλη περιπέτεια στις παρυφές μια άγνωστης τότε βιομηχανίας που μας τοποθέτησε στο κέντρο ενός υπέροχου σύμπαντος».

Πηγή: Must