Κλείσιμο

Το δώρο του Γουίλιαμ στην Κέιτ για την επέτειο γάμο τους (pic)

Ο πρίγκιπας William και η Kate Μiddleton γιόρτασαν τα  10 χρόνια γάμου τους στις 29/04/21και όλοι απορούσαν τι δώρο θα κάνει ο Δούκας στην αγαπημένη του Δούκισσα, καθώς το νούμερο δέκα είναι συμβολικό.

Mετά από τόσα χρόνια αγάπης, γνωριμίας και απόκτησης τριών παιδιών το δώρο που θα επέλεγε ο William δε θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο από ένα υπερκομψό κολιέ για να ταιριάζει στο chic Look της Δούκισσας.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο κολιέ έχει την υπογραφή του brand κοσμημάτων, Asprey London. Το κόστος του κολιέ αγγίζει τις έντεκα χιλιάδες ευρώ και πρόκειται για ένα κομψό κόσμημα που σίγουρα θα φοράει στις επόμενες δημόσιες εμφανίσεις της.

Να θυμίσουμε πως οι ίδιοι για να τιμήσουν αυτή την μεγάλη μέρα οι δύο ανέβασαν τα καινούρια πορτρέτα τους, που τραβήχτηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Kensington Palace.

Οι ευχές ολόκληρη την ημέρα ήταν αμέτρητες όπως και τα σχόλια των royal fans στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram.

Για να ευχαριστήσουν τον κόσμο για την απέραντη αγάπη που έλαβαν αυτή την ξεχωριστή ημέρα για εκείνους, ανέβασαν ένα video με οικογενειακές στιγμές ολόκληρης της οικογένεια, γράφοντας στην λεζάντα:

"Σας ευχαριστούμε όλους για τα ευγενικά σας μηνύματα στην επέτειο του γάμου μας. Είμαστε υπερβολικά ευγνώμονες για τα 10 χρόνια υποστήριξης που έχουμε λάβει ως οικογένεια."

Πηγή: must