Το creepy υπόγειο που ανακάλυψε Tiktoker μέσα... στην ντουλάπα της (vid)

Μια TikToker μοιράστηκε στην πλατφόρμα ένα βίντεο με κρυφές σκάλες, οι οποίες οδηγούν σε υπόγειο, που ανακάλυψε κάτω από το δάπεδο της ντουλάπας της, το οποίο δεν ήξερε ότι υπήρχε και οι χρήστες του TikTok παρομοίασαν την περίεργη ανακάλυψή της με την πλοκή μιας ταινίας τρόμου.

Η κοπέλα που δημοσίευσε το βίντεο δείχνει στους θεατές μια ντουλάπα αποθήκευσης, η οποία κρύβει μια σκοτεινή σκάλα στο δάπεδό της, αποκαλύπτοντας μια τρύπα στο σημείο που θα έπρεπε να υπάρχει τσιμέντο. Αφού κατεβαίνει τις σκάλες, η TikToker αποκαλύπτει ότι το υπόγειο είναι γεμάτο με σχισμένες αφίσες και ράφια με σκόνη. Το κείμενο στο βίντεο αναφέρει ότι «σίγουρα κάποιος έχει μείνει εδώ».

@abi_mia14

Wtaf ! This is scary ! #unknownbasment #fyp #duet #scary

♬ Scary - Background Sounds

Το βίντεο είχε σχεδόν ένα εκατομμύριο προβολές και περισσότερα από 29.000 «μου αρέσει».

«Απλά κλείστε το και κάντε σαν να μην το βρήκατε ποτέ», σχολίασε κάποιος χρήστης.

Άλλοι δεν εξεπλάγησαν από το κρυφό υπόγειο.

«Δεν βλέπουν οι άνθρωποι κατόψεις και έργα σε σπίτια πριν από την αγορά;» ρώτησε ένας χρήστης.

«Fam, αυτό είναι συνηθισμένο στα σπίτια του Ηνωμένου Βασιλείου», έγραψε άλλο άτομο.

Η χρήστης @ abi_mia14 δεν είναι το πρώτο άτομο που καταγράφει τις εκπληκτικές ανακαλύψεις μέσα στο σπίτι του στο TikTok. Σε όλη την πλατφόρμα, οι χρήστες έχουν δημοσιεύσει εκατοντάδες βίντεο με τα απροσδόκητα ευρήματά τους.

Τον Απρίλιο, ένα ζευγάρι ανακάλυψε ένα κρυφό ντους ανακαινίζοντας το σπίτι τους και μια άλλη TikToker έγινε viral τον Μάρτιο αφού βρήκε ένα ολόκληρο διαμέρισμα πίσω από τον καθρέφτη του μπάνιου της.

Πηγή: Insider
TAGS: tiktok