Πρίγκιπας Χάρι: Αυτά ψιθύρισε στην πεθαμένη γιαγιά του, Βασίλισσα Ελισάβετ

Ο Χάρι αποκάλυψε τι είπε όταν αντίκρυσε το άψυχο σώμα της γιαγιάς του

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις από το αυτοβιογραφικό βιβλίο του Πρίγκιπα Χάρι «Spare» το οποίο ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου. Η Ισπανία ωστόσο, έσπασε το εμπάργκο της ημερομηνίας και έτσι οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη σχετικά με το τι αναφέρει ο Χάρι σε αυτό.

Στην τελευταία που ήρθε στο φως, ο Χάρι περιγράφει τι είπε στην γιαγιά του, Βασίλισσα Ελισάβετ, όταν πήγε να την δει, λίγες ώρες μετά τον θάνατό της:

Ο δούκας του Σάσεξ ταξίδεψε στο Μπαλμόραλ για να δει τη γιαγιά του στις 8 Σεπτεμβρίου του περασμένου έτους, αλλά δεν έφτασε εγκαίρως πριν πεθάνει.

Όπως αναφέρει, της ψιθύρισε την ελπίδα του ότι «θα είσαι ευτυχισμένη» αφού θα βρεθεί ξανά με τον πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος πέθανε ένα χρόνο πριν σε ηλικία 99 ετών.

Αποκάλυψε επίσης στο βιβλίο ότι «τη θαύμαζε που εκπλήρωσε τα καθήκοντά της μέχρι το τέλος» - αναφέροντας τη συμμετοχή της στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της παρά την αδυναμία της.

Στη συνέχεια, ο πρίγκιπας έγραψε ότι βγήκε από το δωμάτιο και κάλεσε τη σύζυγό του Μέγκαν για να περιγράψει τη συγκλονιστική σκηνή.

Πηγή: skai.gr