Απασφάλισε κατά Καρόλου ο πρίγκιπας Χάρι: Μoύ «κληροδότησε» πόνο – Ένιωθα σαν σε κλουβί

Πρωτοφανή στα χρονικά του Μπάκιγχαμ επίθεση εξαπέλυσε ο πρίγκιπας Χάρι στον πατέρα του Κάρολο, αλλά και στον πρόσφατα αποβιώσαντα παππού του Φίλιππο και τη γιαγιά του Ελισάβετ, καθώς ισχυρίστηκε σε νέα συνέντευξή του ότι ο Κάρολος του κληροδότησε ένα «κύκλο γενετικού πόνου και ταλαιπωρίας» με αποτέλεσμα ο ίδιος και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ να μετοικήσουν στην Καλιφόρνια για να τον «σπάσουν». 

Ο Δούκας του Σάσεξ είπε ότι θέλει να «σπάσει τον κύκλο» μέσα στην οικογένειά του - αφού συνειδητοποίησε ότι μεγάλο μέρος του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίστηκε ως νεαρός ήταν το αποτέλεσμα του πώς μεγάλωσε ο ίδιος ο πατέρας του από τη βασίλισσα Ελισάβετ Β 'και τον αείμνηστο πρίγκιπα Φίλιππο. 

«Μού φέρθηκε με τον τρόπο που του φέρθηκαν», είπε ο 36χρονος σε podcast, βάλλοντας κατά του παππού και της γιαγιάς του. Ο Δούκας του Σάσεξ αποκάλυψε ότι συζητούσε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη βασιλική ζωή ήδη από τα 20 του χρόνια λόγω του «τι έκανε (αυτή η κατάσταση) στη μαμά μου (Νταϊάνα)». 

«Είναι πολύς ‘γενετικός πόνος’ και ταλαιπωρία που κληροδοτείται ούτως ή άλλως», είπε ο Χάρι, ο οποίος εγκατέλειψε τα βασιλικά του καθήκοντα και μετεγκατάθηκε πέρυσι στις ΗΠΑ προκαλώντας θόρυβο. «Επομένως εμείς ως γονείς πρέπει να κάνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα για να προσπαθήσουμε να πούμε, ’Ξέρετε κάτι; Αυτό συνέβη σε μένα, θα σιγουρευτώ ότι δεν θα συμβεί σε εσάς"» σχολίασε, απευθυνόμενος νοερά στα παιδιά του (η Μέγκαν είναι έγκυος στο δεύτερο).

Ο Χάρι συνέχισε να περιγράφει τη ζωή του ως μέλος της βασιλικής οικογένειας σαν κάτι «μεταξύ του ’The Truman Show’ και του να βρίσκεσαι σε ζωολογικό κήπο». Έφτασε σ’ ένα σημείο, ανέφερε, να νιώθει «σε ένα κλουβί» ενώ εκπλήρωνε τα βασιλικά καθήκοντα, γεγονός που τον οδήγησε να «θυμώσει» για πράγματα που ήταν εκτός του ελέγχου του. «Σκεφτόμουν, ‘Δεν θέλω αυτήν τη δουλειά, δεν θέλω να είμαι εδώ. Δεν θέλω να το κάνω αυτό’», είπε χαρακτηριστικά. 

Όσον αφορά τις μέρες του «άγριου πάρτι» όταν ήταν νεότερος, ο Χάρι τις αποδίδει στο «παιδικό τραύμα». Παραδέχτηκε ότι πειραματίστηκε με μαριχουάνα και υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ στα 20 του. 

Για τη φυγή του από τη Βρετανία στις ΗΠΑ δηλώνει ότι δεν μετανιώνει. «Και να ‘μαι (στις ΗΠΑ), μετεγκαταστάθηκα με ολόκληρη την οικογένειά μου στις ΗΠΑ, αυτό δεν ήταν το σχέδιο, αλλά μερικές φορές πρέπει να πάρεις αποφάσεις και να βάλεις την οικογένειά σου και την ψυχική σου υγεία πρώτη» σχολίασε. 

«Ζώντας εδώ μπορώ να σηκώσω το κεφάλι μου και νιώθω διαφορετικά», ανέφερε. «Μπορώ να περπατήσω να νιώθω λίγο πιο ελεύθερα, μπορώ να πάρω τον (2χρονο γιο του) Άρτσι στο πίσω μέρος του ποδηλάτου μου, δεν θα είχα ποτέ την ευκαιρία να το κάνω αυτό (στη Βρετανία)». 

Δηκτικό σχόλιο από πηγές προσκείμενες στο Μπάκιγχαμ

«Τίποτα δεν είναι ποτέ δικό τους λάθος», σχολίασαν δηκτικά πηγές προσκείμενες στο Μπάκιγχαμ για το ζεύγος Χάρι - Μέγκαν. «Φαίνεται πως πάνε να κάνουν καριέρα μιλώντας για τους προηγούμενους. Δεν βοηθά καθόλου» ανέφερε πηγή κοντά στα ανάκτορα στην Daily Mail.

Πηγή: pagesix.com