ΚΟΡΥΦΑΙΑ TIPS ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ


Συντήρηση του Λέβητα Φυσικού αερίου , σημαίνει βελτίωση στην ενεργειακή απόδοση

 
Η σωστή συντήρηση του Λέβητα Φυσικού Αερίου βελτιώνει την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού σας

Εκμεταλλευτείτε  τη νέα υπηρεσία Συντήρησης Λέβητα Φυσικού Αερίου που προσφέρει  για όλους τους πελάτες της η ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας, , και  βελτιώστε την ενεργειακή αποδοτικότητα της κατοικίας σας, εξοικονομώντας ενέργεια και μειώνοντας το ενεργειακό σας κόστος.
Επιπλέον με τη σωστή συντήρηση μπορείτε να να προλάβετε πιθανές μελλοντικές βλάβες και να επιτύχετε την ασφαλή λειτουργία της εγκατάστασης. 

Πιο αναλυτικά:
1.Επιλέξτε μέσα από το διαθέσιμο δίκτυο συμβεβλημένων συνεργατών της ZeniΘ, τον συνεργάτη που θα πραγματοποιήσει την ετήσια προληπτική συντήρηση ατομικού λέβητα αερίου.
2.Πραγματοποιείστε όλες τις απαραίτητες εργασίες και ελέγχους που απαιτούνται στο πλαίσιο της προληπτικής συντήρησης, εύκολα και απλά.
3.Αποπληρώσετε τη συντήρηση σε διάστημα ενός έτους με αντίστοιχη χρέωση στο λογαριασμό σας (4,99€/μήνα για τις περιοχές Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας και 6,99€/μήνα για την Αττική).

Για να μάθετε περισσότερα , μπείτε στο www.zenith.gr, ή καλέστε στο 18321

 .
 
Σχόλια Αναγνωστών
Αποστολή Παραπόνων
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.