Pharmasept : 25 χρόνια φροντίδας

Δίπλα στον καταναλωτή εδώ και 25 χρόνια η PHARMASEPT προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα και περιποίηση σε κάθε βήμα της ζωής του,με δερμοκαλλυντικά προϊόντα υψηλής ποιότητας. 

Mε μεγάλη εξειδίκευση στον σωστό καθαρισμό της επιδερμίδας και την κατάλληλη φροντίδα όλου του σώματος, η εταιρεία έχει δημιουργήσει ειδικά μελετημένα προϊόντα, για κάθε ηλικία, με σειρές προϊόντων βρεφικής φροντίδας, παιδικής φροντίδας, φροντίδας σώματος, κ.τ.λ

Ο σεβασμός στον καταναλωτή αποτελεί πρωταρχική αξία της PHARMASEPT. Τα προϊόντα σχεδιάζονται για να διατηρούν το δέρμα υγιές και προστατευμένο, ενώ περιλαμβάνουν λύσεις υψηλής δερματολογικής αξίας, με σεβασμό στην ευαίσθητη επιδερμίδα, κλινικές μελέτες και χρόνια ερευνών. Η εταιρία εξελίσσει διαρκώς τις συνθέσεις των προϊόντων της, δημιουργεί νέες φόρμουλες και χρησιμοποιεί καινοτόμα συστατικά προσαρμόζοντας τα προϊόντα της στις απαιτήσεις και τις τεχνολογικές εξελίξεις της εκάστοτε εποχής, συνδυάζοντας τις ευεργετικές και θεραπευτικές ιδιότητες της φύσης με την αποτελεσματικότητα της επιστήμης.

Η νέα corporate καμπάνια της PHARMASEPT πλαισιώνεται από το μήνυμα «Φροντίζει ό,τι αγγίζει», με το οποίο επικοινωνείται η κεντρική αξία της εταιρίας, η φροντίδα. Αυτό το μήνυμα αγκαλιάζει όλες τις σειρές προϊόντων της εταιρίας παροτρύνοντας το κοινό να αφεθεί, τόσο στη φροντίδα των προϊόντων PHARMASEPT, όσο και στη φροντίδα των αγαπημένων του προσώπων.