Εγχείρηση - ορόσημο στο KAT: Συγκολλήθηκε με επιτυχία το χέρι 20χρονης

Στην επιτυχή συγκόλληση του βραχίονα μιας εικοσάχρονης προχώρησε την Τετάρτη το Νοσοκομείο ΚΑΤ. Η κοπέλα ήρθε με αεροδιακομιδή από το Ηράκλειο Κρήτης μετά από τροχαίο, και αφού είχε ακρωτηριαστεί πλήρως λίγο πάνω από τον αγκώνα.

Πρόκειται για ιδιαίτερα σημαντικό ιατρικό επίτευγμα, προϊόν συνεργασίας του Τμήματος Χεριού-Μικροχειρουργικής-Ανω Άκρου με Διευθυντή τον Σ. Σπυρίδωνος και του Τμήματος Αγγειοχειρουργικής με Συντονιστή Διευθυντή τον Χρ. Μαλτέζο.

Από την πλευρά της, η Διοίκηση του ΚΑΤ συγχαίρει θερμά όλους τους συντελεστές της επιτυχίας, Χειρουργούς, Αναισθησιολόγους, το υπόλοιπο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Χειρουργείου και της ΜΕΘ, καθώς βέβαια και το ΕΚΑΒ. «Επιτυχίες σαν και αυτή αναδεικνύουν και αποδεικνύουν τις μεγάλες δυνατότητες του Δημόσιου Συστήματος Υγείας» επισήμανε ο διοικητής του Νοσοκομείου Νίκος Κοντοδημόπουλος.

Ας σημειωθεί ότι το Νοσοκομείο ΚΑΤ, που εφημερεύει καθημερινά έχει παράδοση και εμπειρία στην αντιμετώπιση σύνθετων και δύσκολων τραυματολογικών περιστατικών. Παράλληλα, επιτυχίες σαν και αυτή αναδεικνύουν και αποδεικνύουν τις μεγάλες δυνατότητες του Δημόσιου Συστήματος Υγείας. Με ανακοίνωσή του, το ΚΑΤ εύχεται γρήγορη ανάρρωση στη νεαρή ασθενή.
Πηγή: skai.gr