NN Hellas: Οι Έλληνες στρέφονται στην υγιεινή διατροφή και την άσκηση

Στo πλαίσιο της προσπάθειας να βρίσκεται πάντα στο πλευρό των πελατών της και να αναδεικνύει όλα τα καίρια ζητήματα που έχουν σημασία γι’ αυτούς, η NN Hellas πραγματοποίησε μία έρευνα με κεντρικό θέμα τις καθημερινές συνήθειες των  Ελλήνων και τον τρόπο διαχείρισης τους στα ζητήματα που αφορούν την Υγεία και τον τρόπο ζωής τους.  

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε πανελλαδικό επίπεδο
με αντιπροσωπευτικό δείγμα 1500 ατόμων ηλικίας από 18 έως 60 ετών για λογαριασμό της εταιρίας και του Προγράμματος NN Direct Health από την IPSOS, το δεύτερο εξάμηνο του 2016. 

Ένα από τα πιο αισιόδοξα συμπεράσματα που προέκυψαν από την έρευνα υγείας είναι ότι το κάπνισμα σταδιακά χάνει έδαφος στο σύνολο του πληθυσμού, (36%) ενώ υπάρχει μία ουσιαστική στροφή προς την υγιεινή διατροφή και τη φυσική άσκηση με περίπου έναν στους δύο, (47%) να δηλώνει ότι δεν καταναλώνει ποτέ αλκοόλ.
 
Δεδομένων των καίριων ζητημάτων που θίγει η έρευνα, οι αναγνώστες μπορούν να αντλήσουν χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με τις υπηρεσίες υγείας που χρησιμοποιούν και πόσο ικανοποιημένοι είναι από αυτές, τις καθημερινές τους συνήθειες με ειδική μνεία στο κάπνισμα, τον τρόπο ζωής των νέων ηλικίας 18- 29 ετών αλλά και της κρίσιμης ηλικίας 30 έως 45 ετών.   

Επίσης, μπορούν να πληροφορηθούν για το πόσο ικανοποιημένοι είναι οι Έλληνες από τη Δημόσια και την Ιδιωτική Ασφάλιση της χώρας, για την φροντίδα της Υγείας από άτομα διαφορετικών κοινωνικο-οικονομικών τάξεων και για την έμφαση που δίνουν οι γυναίκες στη φροντίδα της Υγείας τους σε σχέση με τους άντρες. 

Η έρευνα Υγείας που διεξάγεται από την NN Hellas και, συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του Προγράμματος Ασφάλισης Υγείας NN Direct Health, θα συνεχίσει να υλοποιείται σε κύματα και να δίνει χρήσιμες και σημαντικές πληροφορίες στους αναγνώστες για την Υγεία και τη φροντίδα της.  
Μάθετε περισσότερα για την ασφάλεια υγείας NN Direct Health ή δείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες και τα στοιχεία της έρευνας για την Υγεία των Ελλήνων στη διεύθυνση: https://www.nndirect.gr/asfaleia-ygeias/erevna-ygeia-ellinwn

ερευνα υγεια των ελληνων


Πηγή: skai.gr