Βίντεο της ΠΟΕΔΗΝ με κατσαρίδες σε νοσοκομείο – «2 χρόνια ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ»

Για «δύο χρόνια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δύο χρόνια ψεύτικες δεσμεύσεις και υποσχέσεις» κάνει λόγο η ΠΟΕΔΗΝ  (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία) με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων διακυβέρνησης, παρουσιάζοντας μάλιστα ένα βίντεο με την κατάσταση που επικρατεί σήμερα σε ένα Δημόσιο Νοσοκομείο της Αττικής. To βίντεο δείχνει κατσαρίδες πάνω από το κρεβάτι δίπλα σε ασθενή, σε δημόσιο νοσοκομείο.

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Κατσαρίδες κάνουν πάρτι στους τοίχους, σε θαλάμους Νοσηλείας. Κρεβάτια Ασθενών που δεν διαθέτουν μαξιλαροθήκες!!! Τόσο καλά!!!» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει για τα πρωινά επεισόδια ότι «μας εμπόδισαν τα ΜΑΤ να πλησιάσουμε το Μέγαρο Μαξίμου. Η Ασφάλεια του Πρωθυπουργού μας ζήτησε για να περάσει αντιπροσωπία με πανό στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να συναντήσει εκπροσώπους του Πρωθυπουργού θα πρέπει να ανοίξουμε το πανό και να εγκρίνουν το περιεχόμενο», καταγγέλλοντας λογοκρισία

«Τελικά πενταμελής αντιπροσωπεία συνάντησε τον κο Βερναδάκη στο Μέγαρο Μαξίμου. Επαναφέραμε το αίτημα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό. Δεσμεύτηκε ότι θα μεταφέρει το αίτημα» διευκρινίζουν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία.

Πηγή: skai.gr