Καμπάνια της ΝΝ Direct Health για νέα προγράμματα ασφάλισης υγείας

Η νέα καμπάνια της  ΝΝ Ηellas, εστιάζει στον "πόνο της τσέπης’’  που κάποιες φορές είναι μεγαλύτερος και από τον πραγματικό πόνο.

Διαγνωστικές εξετάσεις, ιατρικές επισκέψεις, επεμβάσεις ρουτίνας… αγχώνουν και προβληματίζουν όλους και λόγω κόστους!

Όλα αυτά η NN Ηellas τα καλύπτει με μία μοναδική προσφορά, μέσω του προγράμματος ασφάλισης υγείας NN Direct Health , που περιλαμβάνει έκπτωση για  όλη την οικογένεια αλλά και ένα πλήρες πρόγραμμα ασφάλειας υγείας σε ένα δίκτυο 40 συμβεβλημένων ιδιωτικών νοσοκομείων στην Ελλάδα, διαγνωστικές εξετάσεις, ιατρικές επισκέψεις, ετήσιο προληπτικό έλεγχο (Check Up) μέσω του Ομίλου της Βιοϊατρικής και επείγουσα μεταφορά στο κατάλληλο νοσοκομείο με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες, την Greek Flying Doctors.

Η διαδικασία για να ενημερωθείτε αλλά και να κλείσετε το πρόγραμμα που σας καλύπτει είναι απλή :
Πληκτρολογείτε nndirect.gr , ενημερωθείτε για τα προγράμματα και κλείνετε το πρόγραμμα Ασφάλισης Υγείας που σας ταιριάζει. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το πρόγραμμα Ασφάλισης Υγείας με πλήρη νοσοκομειακή κάλυψη και διαγνωστικές εξετάσεις ξεκινάει από  24,90€\μήνα*.

Επιλέγοντας την NN Hellas και το NN Direct Health μπορείτε να απολαύσετε άμεση ασφαλιστική κάλυψη από την 1η μέρα ασφάλισης χωρίς περιόδους αναμονής!

Επιπλέον, θα έχετε στα χέρια σας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, με κορυφαίες υπηρεσίες, το οποίο συνδυάζει γρήγορες διαδικασίες σε χαμηλό κόστος για ολόκληρη την οικογένεια αφού η ΝΝ Ηellas προσφέρει μέσω του ΝΝ Direct Health έκπτωση 20% για όλη την οικογένεια , αποκλειστικά online! Περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να μεταφέρετε το ασφαλιστήριο σας, εδώ!

* Ενδεικτικό μηνιαίο ασφάλιστρο για τον 1ο χρόνο, για ασφαλισμένο ηλικίας 19 ετών.
Πηγή: Advertorial