Κλείσιμο

Με τα χέρια σου μπορείς να ξεπεράσεις και τον HulaHand.

Μετά τον ''ποδοσφαιρικό'' Handinho, έρχεται ο Hulahand.

Μπορείς να σπάσεις το ρεκόρ του στο hula hoop. Να κάνεις hula hoop με περισσότερα στεφάνια. Να συγκεντρώσεις τα βλέμματα όλων στις παραλίες. Γιατί με τα χέρια σου μπορείς να κάνεις τα πάντα. Και, τώρα, έχεις την ευκαιρία να κάνεις και κάτι που έχει σημασία για σένα αλλά και για ολόκληρη την οικογένειά σου. Πληκτρολόγησε με τα χέρια σου την ηλεκτρονική διεύθυνση www.nndirect.gr, συμπλήρωσε τα στοιχεία βήμα-βήμα και απόκτησε την ασφάλεια υγείας online NN Direct Health. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας που μπορείς να κλείσεις για σένα με μόνο από 30€/μήνα. *

Το NN Direct Health προσφέρει κάλυψη σε ένα δίκτυο 40 συμβεβλημένων ιδιωτικών νοσοκομείων στην Ελλάδα, δωρεάν εξετάσεις αξίας έως και 300€ σε διαγνωστικά κέντρα της Βιοϊατρικής, ιατρικές επισκέψεις με μόλις 10€, δωρεάν check up και άμεση μεταφορά σε περιπτώσεις επείγουσας ανάγκης με την Greek Flying Doctors.   

Με όλα αυτά τα προνόμια και τις παροχές ασφάλειας υγείας είναι ευκαιρία πριν κλείσεις για διακοπές να κλείσεις με την NN HELLAS, για να είσαι πραγματικά ξένοιαστος. Είναι στα χέρια σου να αποκτήσεις το NN Direct Health τώρα!


Δες εδώ το καλοκαιρινό video με τον HulaHand σε μια μυστική παραλία.


Γνωρίστε και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της καμπάνιας :

- Τον Hand DMC, για τον οποίο το breakdance είναι τρόπος έκφρασης 


- Τον Skate Hands 


- Toν Handy Yoga


& τον  Handinho δεν βγαίνει αλλαγή ακόμα κι αν είναι τραυματίας.  


*Ενδεικτικό μηνιαίο κόστος για τον 1ο χρόνο, για έναν ασφαλισμένο ηλικίας 30 ετών
Πηγή: Advertorial