Κλείσιμο

Ξέγνοιαστες διακοπές αφού εξασφαλίσουμε την ασφάλεια της υγείας μας

Ο οργανισμός μας χρειάζεται διακοπές για να ενισχύσει τις αντοχές του και να «γεμίσει τις μπαταρίες» του. Η ξεκούραση και η φύση μπορούν να μας βοηθήσουν να βρούμε τις ισορροπίες μας. Αυτή τη λογική ακολουθεί και η ΝΝ Ηellas , αφού με κάθε ασφάλεια υγείας , η ΝΝ Ηellas  ας κάνει δώρο κουπόνια αξίας €200*, για να ταξιδέψετε  μαζί με όλη την οικογένειά σας προς τον καλοκαιρινό προορισμό της επιλογής σας με τα πλοία της Hellenic Seaways. 

Η προσφορά ισχύει έως 31 Ιουλίου.

Βρείτε την ασφάλεια ζωής που σας ταιριάζει ,διαλέγοντας μέσα από μία ευρεία γκάμα προγραμμάτων,  επωφεληθείτε των προνομίων και παροχών για τα νεαρότερα μέλη της οικογένειας και φύγατε για διακοπές στον προορισμό που θα επιλέξετε. 

Οι προϋποθέσεις της ειδικής αυτής προσφοράς, είναι α) να έχει  υποβληθεί η αίτηση του προγράμματος ασφάλισης υγείας NN Direct Health έως και 31/7/2016  και β) να έχει καταβληθεί η 1η δόση του ασφαλίστρου
Η διαδικασία εξαργύρωσης είναι απλή. Η ΝΝ Hellas θα σας στείλει το κωδικό εξαργύρωσης με sms στο κινητό που θα δηλώσετε και εσείς μπορείτε να το εξαργυρώσετε έως και 1 έτος αργότερα από την ημερομηνία παραλαβής του sms.

Tην ασφάλεια υγείας της NN Hellas μπορείτε να την αποκτήσετε  είτε στο nndirect.gr,είτε σε ένα κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς ή μέσω του δικτύου ασφαλιστικών συμβούλων της NN Hellas.

* Aφορά οικογένεια 4 μελών, όπου το κάθε κουπόνι είναι αξίας €50 ανά ασφαλισμένο άτομο.
Πηγή: Advertorial