1174 φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν από τη δράση «Σώζουμε ζωές είναι στο αίμα μας!»

1174 φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν μέσα από τις δράσεις αιμοδοσίας με τίτλο «Σώζουμε ζωές είναι στο αίμα μας!» που διοργάνωσαν ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την Π.Ο.Σ.Ε.Α (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών) και την υποστήριξη της GROUPAMA.

Οι δράσεις αιμοδοσίας πραγματοποιήθηκαν σε 17 πόλεις και σε 20 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, γιατί το αίμα ούτε παράγεται ούτε αντικαθίσταται.

Ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την Π.Ο.Σ.Ε.Α και την υποστήριξη της GROUPAMA ξεκίνησε τη δράση αυτή από τον Οκτώβριο και ολοκληρώθηκε το Δεκέμβριο ταξιδεύοντας από τη Βόρεια Ελλάδα - το Κιλκίς και τη Θεσσαλονίκη-μέχρι και το Ηράκλειο, τα Χανιά και το Ρέθυμνο της Κρήτης.

Ο ΣΚΑΪ μέσα από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και την ιστοσελίδα του ενημέρωνε για τις δράσεις αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκαν σε 12 διαφορετικούς Δήμους της Αττικής και σε πέντε της Περιφέρειας.

Μόνο η εθελοντική προσφορά αίματος θα δώσει καθημερινή εισροή αίματος στις αιμοδοσίες της χώρας και θα προσφέρει ασφάλεια για την αντιμετώπιση των ασθενειών.

«Σώζουμε ζωές είναι στο αίμα μας!»
Πηγή: skai.gr