«Σώζουμε ζωές είναι στο αίμα μας!»

Ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την Π.Ο.Σ.Ε.Α (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων  Εθελοντών Αιμοδοτών) και την υποστήριξη της εταιρείας «GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ» πραγματοποιούν δράσεις αιμοδοσίας και  ενημέρωσης του κοινού με τίτλο «Σώζουμε ζωές είναι στο αίμα μας!».

882 φιάλες αίματος έχουν συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα και συνεχίζουμε να προσφέρουμε αίμα στις αιμοδοσίες :
Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου  από τις 09:00 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι σας περιμένουμε στον Ασπρόπυργο στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου στην πλατεία Αγ. Δημητρίου, ενώ την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου  από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα σας περιμένουμε στην Ελευσίνα στο Κτίριο Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου στην οδό Ελ. Βενιζέλου & Εθν. Αντιστάσεως  και την ίδια μέρα από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα στην Καλλιθέα στο Δημοτικό Θέατρο στην οδό Κρέμου 123 & Φιλαρέτου.

Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, γιατί το αίμα ούτε παράγεται ούτε αντικαθίσταται. 

Ο ΣΚΑΪ μέσα από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και την ιστοσελίδα του θα ενημερώνει για τις δράσεις αιμοδοσίας , αλλά και για τα οφέλη της και την αξία του αίματος.

Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερους από 300.000 εθελοντές αιμοδότες ώστε να καλυφθούν οι 650.000 μονάδες αίματος που απατούνται κάθε χρόνο.

Μόνο η εθελοντική προσφορά αίματος θα δώσει καθημερινή εισροή αίματος στις αιμοδοσίες της χώρας και θα προσφέρει ασφάλεια για την αντιμετώπιση των ασθενειών. 
«Σώζουμε ζωές είναι στο αίμα μας!»
#sozoume_zoes
Πηγή: skai.gr