«Σώζουμε ζωές είναι στο αίμα μας!»

Ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την Π.Ο.Σ.Ε.Α (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων  Εθελοντών Αιμοδοτών) και την υποστήριξη της εταιρείας «GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ» πραγματοποιούν δράσεις αιμοδοσίας και  ενημέρωσης του κοινού με τίτλο «Σώζουμε ζωές είναι στο αίμα μας!».

712 φιάλες αίματος έχουν συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα και συνεχίζουμε να προσφέρουμε αίμα στις αιμοδοσίες :
Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου  από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι σας περιμένουμε στο Δημαρχείο Γαλατσίου στη διασταύρωση των οδών Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή  από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι σας περιμένουμε στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου, στη διασταύρωση των οδών Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος.

Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, γιατί το αίμα ούτε παράγεται ούτε αντικαθίσταται. 

Ο ΣΚΑΪ μέσα από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και την ιστοσελίδα του θα ενημερώνει για τις δράσεις αιμοδοσίας , αλλά και για τα οφέλη της και την αξία του αίματος.
Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερους από 300.000 εθελοντές αιμοδότες ώστε να καλυφθούν οι 650.000 μονάδες αίματος που απατούνται κάθε χρόνο.

Μόνο η εθελοντική προσφορά αίματος θα δώσει καθημερινή εισροή αίματος στις αιμοδοσίες της χώρας και θα προσφέρει ασφάλεια για την αντιμετώπιση των ασθενειών. 

«Σώζουμε ζωές είναι στο αίμα μας!»
Πηγή: skai.gr