Καμπάνια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης από την Groupama Ασφαλιστική

H εταιρική κοινωνική ευθύνη αποτελεί θεμελιώδη αρχή και μακρά παράδοση για τον Όμιλο Groupama, ο οποίος φημίζεται στη Γαλλία αλλά και διεθνώς για το έργο που επιτελεί σε αυτόν τον τομέα μέσω του Ιδρύματος Groupama για την Υγεία, το οποίο από το 2000 χρηματοδοτεί την ιατρική έρευνα και στηρίζει τις οικογένειες όσων πάσχουν από σπάνιες νόσους.
Η Groupama Ασφαλιστική βαδίζει στα ίχνη του Ομίλου στον οποίον ανήκει, καθώς η εταιρική υπογραφή της «Σίγουρα δίπλα σας» δεν αποτυπώνει μόνο τη στάση της στην καθημερινή άσκηση των επαγγελματικών της δραστηριοτήτων, αλλά και τη συμμετοχή της στην ελληνική κοινωνία, με ενέργειες κοινωνικής ευθύνης. Όπως η –εδώ και 7 χρόνια- στήριξη στο Σωματείο των Παιδικών Χωριών SOS, καλύπτοντας σημαντικές τις ανάγκες του.
Φέτος, η Groupama Ασφαλιστική υποστηρίζει και την καμπάνια εθελοντικής αιμοδοσίας με τίτλο «Σώζουμε ζωές, είναι στο αίμα μας» που διοργανώνει ο ΣΚΑΙ σε συνεργασία  με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.). 
Η Groupama, για την οποία η κάλυψη των αναγκών των ασφαλισμένων στον τομέα της Υγείας αποτελεί προτεραιότητα, με χαρά και αίσθηση καθήκοντος ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του ΣΚΑΙ, όχι μόνο ως χορηγός, αλλά και ως δότης, δεδομένου ότι οι εργαζόμενοι της εταιρίας δίνουν αίμα δύο φορές το χρόνο εδώ και  πολλά χρόνια.

 
Πηγή: skai.gr