Σώζουμε ζωές - Είναι στο αίμα μας!

Ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την Π.Ο.Σ.Ε.Α (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων  Εθελοντών Αιμοδοτών) και την υποστήριξη της εταιρείας «GROUPΑMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ»  πραγματοποιούν μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για την αιμοδοσία με τίτλο «Σώζουμε ζωές είναι στο αίμα μας!».

Ο ΣΚΑΪ μέσα από την τηλεόραση, το ραδιόφωνο και την ιστοσελίδα του θα ενημερώνει για τα οφέλη της αιμοδοσίας και για την αξία του αίματος.
Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, γιατί το αίμα ούτε παράγεται ούτε αντικαθίσταται. 

Στο πλαίσιο αυτής της εκστρατείας θα διοργανωθούν σε διάστημα δύο μηνών δράσεις αιμοδοσίας σε επτά περιοχές της Αθήνας, σε δύο περιοχές της Θεσσαλονίκης, στα Χανιά, στο Ρέθυμνο και στο Ηράκλειο.

Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερους από 300.000 εθελοντές αιμοδότες, ώστε να καλυφθούν οι 650.000 μονάδες αίματος που απαιτούνται κάθε χρόνο.

Μόνο η εθελοντική προσφορά αίματος μπορεί να δώσει καθημερινή εισροή αίματος στις μονάδες αιμοδοσίας της χώρας, ώστε οι ασθενείς να καλύπτουν τις ανάγκες τους με ασφάλεια.    

Την Τρίτη 13 Οκτωβρίου από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι σας περιμένουμε στο Μαρούσι, στο Δημαρχείο, στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. 
Επίσης, την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι σας περιμένουμε στον Άλιμο, στο κτίριο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, στην οδό Αριστοτέλους 25 και την ίδια μέρα από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 7 και μισή το απόγευμα στο Μαρούσι, στο Δημαρχείο, Βασιλίσσης Σοφίας 9.


«Σώζουμε ζωές είναι στο αίμα μας!»





Πηγή: skai.gr