Άγχος, εχθρός της υγείας της καρδιάς μας

Ορισμένοι από τους τρόπους με τους οποίους διαχειριζόμαστε το άγχος έχουν άμεσο αντίκτυπο στην υγεία της καρδιάς.
Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι να καταπολεμήσουμε το στρες όπως η χαλάρωση, η άσκηση και η υγιεινή διατροφή.

Τρόποι για να χαλαρώσετε
Νοικιάστε μια ταινία
Είναι ένας από τους καλύτερους και οικονομικούς τρόπους να «αποδράσετε» για μερικές ώρες.
Πάρτε βοήθεια για τις δουλειές του σπιτιού
Πάρτε μια οικιακή βοηθό να σας βοηθήσει στις δουλειές του σπιτιού, να κάνει τις πιο δύσκολες ή αυτές που σας ταλαιπωρούν, όπως το σιδέρωμα.
Βρείτε μπέιμπι-σίτερ
Αξίζει να πληρώσετε κάποιον να κρατήσει τα παιδιά ώστε να βρείτε λίγο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σας – είτε για δείπνο με τον άντρα σας, μια βόλτα στα μαγαζιά με μια φίλη είτε για μια περιποίηση ομορφιάς που θα σας αναζωογονήσει.
Παραγγείλετε ένα υγιεινό γεύμα
Όταν δεν έχετε χρόνο να ετοιμάσετε μόνοι σας το γεύμα σας, μην παρασυρθείτε. Παραγγείλετε ένα υγιεινό σνακ ή γεύμα από εστιατόριο.
Ζητήστε βοήθεια για το ντύσιμό σας
Αν σκοπεύετε να αγοράσετε ρούχα για την επόμενη σεζόν, επιλέξτε ένα κατάστημα που προσφέρει υπηρεσία προσωπικής εξυπηρέτησης. Θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε κομμάτια που συνδυάζονται μεταξύ τους και με άλλα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας και αναδεικνύουν το σώμα σας.
Δώστε τα ρούχα στο καθαριστήριο
Το πλύσιμο και η φροντίδα των ρούχων δεν έχουν τελειωμό! Ξενοιάστε δίνοντας τα ρούχα για πλύσιμο στους ειδικούς που θα τα παραλάβουν, θα τα πλύνουν, θα τα σιδερώσουν και θα σας τα παραδώσουν στο σπίτι.

Και βέβαια περπατάμε !
Το Becel pro-activ μας προσκαλεί να «Περπατήσουμε με την καρδιά μας», στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου και στην Αθήνα, την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου.

http://www.becelproactiv.com.gr/as-perpatisoume-me-tin-kardia-mas.aspx

Πηγή: Advertorial