ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ: Αιγάλεω, Ξάνθη και Γρεβενά

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ», συγκεντρώνουμε φάρμακα και υγειονομικό υλικό σε 3 πόλεις της Ελλάδας.

Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι

Στο Αιγάλεω, στην πλατεία Ελευθερίας
Στην Ξάνθη, στην πλατεία Μητροπόλεως
Στα Γρεβενά, στην πλατεία Λαχαναγοράς

Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό, που θα συγκεντρωθούν στο Αιγάλεω, θα παραληφθούν από ιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής», όπου και θα γίνει η διαλογή και κατηγοριοποίησή τους.

Τα φάρμακα που θα προσκομίσουμε, μπορεί να είναι είτε από το προσωπικό μας φαρμακείο, τα οποία βέβαια δεν τα χρειαζόμαστε πια και δεν έχουν λήξει, είτε αγορασμένα από Φαρμακεία ειδικά για αυτόν τον σκοπό.

Το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» λειτουργεί στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στην οδό Σεβαστουπόλεως 113, κάθε μέρα από τις 09.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι, εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» κάθε μέρα από τις 09.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στο 210-3847374.

Το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» δέχεται ασθενείς, οι οποίοι είναι ανασφάλιστοι καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους. Εκεί, μπορούν να εξετάζονται και να παραλαμβάνουν τα φάρμακά τους. Θα πρέπει να προσκομίζουν: 1)ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης, ώστε να αποδεικνύεται η ταυτότητά τους, 2)Βιβλιάριο Υγείας το οποίο έχει λήξει, 3) Κάρτα ανεργίας, η οποία επίσης έχει λήξει.

Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό, που θα συγκεντρωθούν στην Ξάνθη, θα παραληφθούν από το Κοινωνικό Ιατρείο της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης. Στη δράση συνεργαζόμαστε με το 3ο Πρόγραμμα Ξάνθης 94,6

Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό, που θα συγκεντρωθούν στα Γρεβενά, θα παραληφθούν από τη Διεύθυνση Πρόνοιας Γρεβενών. Πολύτιμη είναι η βοήθεια του Ιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου Γρεβενών. Στη δράση συνεργαζόμαστε με το ραδιοφωνικό σταθμό STAR FM 93,3

Η διαλογή και κατηγοριοποίησή των φαρμάκων και του υγειονομικού υλικού, θα πραγματοποιηθεί από τους υπευθύνους, των παραπάνω φορέων.

ΣΚΑΪ
Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών
Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών
Διεύθυνση Πρόνοιας Γρεβενών

Ιατρικός Σύλλογος Γρεβενών
Φαρμακευτικός Σύλλογος Γρεβενών
Κοινωνικό Ιατρείο της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης


View Ολοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία σε Ξάνθη, Γρεβενά και Αιγάλεω in a larger map
Πηγή: skai.gr