Θεσσαλονίκη: Σοκολατένια λαγουδάκια με... μάσκες κατά του κορωνοϊού

Τι κοινό έχει ένα σοκολατένιο κουνελάκι με τον κορωνοϊό; Με την ευρηματικότητα και τη δημιουργικότητα του ζαχαροπλάστη, σίγουρα, μεγάλη! Το κουνελάκι, ενόψει του Πάσχα, που φέτος θα είναι για όλους διαφορετικό εξαιτίας των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, νικά τον ιό με τη μάσκα, τα γάντια και τη σύριγγα του! Όποιος τυχερός το γευτεί θα χαρεί τη νίκη μετά την... άγρια μάχη και, φυσικά, τη γλύκα του.

Δημιουργός του διαφορετικού σοκολατένιου κουνελιού, που, ούτως ή άλλως,  αποτελεί σήμα κατατεθέν για το Πάσχα, o πρόεδρος της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης και β' αντιπρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της πόλης, Μάριος Παπαδόπουλος, ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου «Αβέρωφ», που υπηρετεί την τέχνη της ζαχαροπλαστικής από το 1962.

Και για να μην πει κανείς Θεσσαλονικιός το... γλυκό γλυκάκι και προπάντων κανένα παιδί να μη χάσει την ευκαιρία να απολαύσει το πασχαλινό του αβγό, ή το σοκολατένιο κουνελάκι από το νονό ή τη νονά του, πολλοί ζαχαροπλάστες έχουν ενισχύσει τις υπηρεσίες τους και με delivery.

Πηγή: voria.gr

Πηγή: skai.gr