Πυροβολισμοί στην Κηφισιά: Νεκρός ο ένας από τους δύο τραυματίες

Τραγωδία στην Κηφισία, καθώς όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή ο ένας από τους δύο εργάτες που τραυματίστηκαν από πυρά 38χρονου ενόπλου ενώ εργάζονταν. Νοσηλευόταν στο ΚΑΤ με τραύματα στην κοιλιά και το στήθος. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του δεύτερου εργαζόμενου που τραυματίστηκε από τα πυρά.

Ο 38χρονος δράστης, που έχει συλληφθεί, φέρεται να κατέβηκε από το διαμέρισμά του και να ρίχνει αναίτια πέντε σφαίρες με το όπλο του δύο εργαζόμενους.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 38χρονος ανέβηκε ξανά στο σπίτι του για να γεμίσει το όπλο αλλά στο μεταξύ έφτασε στο σημείο η αστυνομία. Ο άνδρας άφησε το όπλο του στην πιλοτή της πολυκατοικίας και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Αυτόπτης μάρτυρας: Φώναζε «βοηθήστε με»

Τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν μετά τους πυροβολισμούς στην Κηφισιά, περιέγραψε κάτοικος της περιοχής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «ΣΚ Παρέα».

«Ακούω ξαφνικά πολλούς πυροβολισμούς. Είδα τον έναν πεσμένο κάτω και φώναζε ‘’βοηθήστε με’’», «ο άλλος του έλεγε ‘’Βασίλη κρατήσου’’», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο μάρτυρα, ο αιμόφυρτος άνδρας είχε δεχθεί πυροβολισμούς στην κοιλιά και το στήθος.

Πηγή: skai.gr