Επίθεση σε 17χρονη και 15χρονο στην παραλία Φρεαττύδας: Συνελήφθησαν 4 άτομα

Ένας 22χρονος, που αντιλήφθηκε το περιστατικό, προσέτρεξε να βοηθήσει τα θύματα  και οι τρείς εκ των κατηγορουμένων του επιτέθηκαν με πέτρες και σπασμένο γυάλινο μπουκάλι, χωρίς να τον τραυματίσουν. 

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της Τρίτης (6/6) στον Πειραιά, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), τέσσερις αλλοδαποί, ηλικίας 17 και 18 ετών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απόπειρας προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, απόπειρας ληστείας, απόπειρας κλοπής, παράνομης κατακράτησης, απειλής, σωματικής βλάβη και παράνομης κατακράτησης. 

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι χθες το μεσημέρι προσέγγισαν 17χρονη και 15χρονο (ημεδαπούς), που βρίσκονταν στην παραλία Φρεαττύδας στον Πειραιά, και προέβησαν στις προαναφερόμενες αξιόποινες πράξεις. 

Συγκεκριμένα, οι κατηγορούμενοι δρώντας ανά δύο, ακινητοποίησαν την 17χρονη και ο ένας εξ αυτών αποπειράθηκε να προβεί σε προσβλητικά αγγίγματα σε βάρος της, ενώ με χρήση βίας προσπάθησε να αφαιρέσει κινητά τηλέφωνα. Στη συνέχεια στράφηκαν κατά του 15χρονου με σκοπό να τον τραυματίσουν. 

Ένας 22χρονος ημεδαπός, που αντιλήφθηκε το περιστατικό, προσέτρεξε να βοηθήσει τα θύματα  και οι τρείς εκ των κατηγορουμένων του επιτέθηκαν με πέτρες και σπασμένο γυάλινο μπουκάλι, χωρίς να τον τραυματίσουν. 

Οι  συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά. 

Πηγή: skai.gr