Νέα Σμύρνη: Σοκάρει ο 22χρονος επιδειξίας - Τον πρόδωσαν τα δαχτυλικά αποτυπώματα

To υλικό από την κάμερα, κλειστού κυκλώματος, ασφαλείας της πολυκατοικίας αλλά και τα αποτυπώματα που άφησε αγγίζοντας την πόρτα εισόδου, οδήγησαν τις αρχές στα ίχνη του 22χρονου επιδειξία στην Νέα Σμύρνη.

Το περιστατικό συνέβη αργά το βράδυ της Τετάρτης 5/5 όταν 25χρονη γυρνώντας αργά το βράδυ στο σπίτι της στην Νέα Σμύρνη αντιλήφθηκε τον 22χρονο έχοντας το μόριο του έξω από το παντελόνι, να την ακολουθεί για 300 μέτρα από την στάση του Τραμ "Αιγαίου".

Η 25χρονη πρόλαβε, ευτυχώς, να μπει στην πολυκατοικία της ασφαλής με το υλικό της κάμερας ασφαλείας να καταγράφει, 10 δευτερόλεπτα αργότερα τον 22χρονο να πλησιάζει την είσοδο κοιτώντας στο εσωτερικό.

Η ίδια αργότερα κοινοποίησε το βίντεο, ενημερώνοντας για το γεγονός με ανάρτηση της στο Facebook και με αναφορά στην Αστυνομία.

Ο 22χρονος εντοπίστηκε από τις αρχές, προσήχθη και αναγνωρίστηκε από την κοπέλα.

Από τις έρευνες των αστυνομικών και τις μαρτυρίες θυμάτων, ο συγκεκριμένος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης τριών ακόμα παρόμοιων επιθέσεων σε περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακρόπολης.

Οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται ενώ ο 22χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα με δικογραφία που αφορά προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Πηγή: skai.gr