Μυτιλήνη: Ξεσπά ο αδερφός της 24χρονης Ερατούς: «Μπήκε στο σπίτι και την δολοφόνησε εν ψυχρώ»

«Αυτοί οι άνθρωποι γελάνε, δεν τους ενδιαφέρει καν που έχει χαθεί μια ανθρώπινη ψυχή. Νομίζουν θα τους βγει σε καλό», δηλώνει συντριμένος στην κάμερα του ΣΚΑΙ ο αδερφός της 24χρονης Ερατούς αναφερόμενος στον εν διαστάσει σύζυγό της, που στις 24 Μαΐου 2019 εισέβαλε στο σπίτι της στη Χρυσομαλλούσα της Μυτιλήνης και την πυροβόλησε εν ψυχρώ με καραμπίνα ενώ η κόρη τους κοιμόνταν στο διπλανό δωμάτιο, αλλά και στην οικογένεια του.

«H Eρατώ ήταν ένας  άγγελος. Ένας υπέροχος άνθρωπος και μάνα που όμως δεν μπόρεσε να χαρεί το παιδάκι της  πάνω από δυόμισι χρόνια.» προσθέτει τονίζοντας πως δικαίωση θα είναι να λάμψει η αλήθεια, ότι δηλαδή ο δράστης εισέβαλε στο σπίτι της αδερφής του και την δολοφόνησε εν ψυχρώ.

Όπως τονίζει ο νεαρός αδερφός του θύματος που με δυσκολία συγκρατεί τα δάκρυα του, η ζωή της οικογένειας του καταστράφηκε. Το πιο δυσάρεστο από όλα είναι ότι η Ερατώ δεν θα γυρίσει πίσω και το παιδί της δεν θα γνωρίζει τη μητέρα του.

" Είμαστε πολύ δύσκολα ψυχολογικά", δηλώνει ενώ ξεκαθαρίζει πως από την ημέρα του θανάτου της Ερατώς τόσο ο δράστης του φόνου όσο και η οικογένεια του δεν ασχολήθηκαν καθόλου με το τι γίνεται με το παιδί.

" Έχουμε αναλάβει εξ ολοκλήρου το μεγάλωμα του, προσπαθούμε να μεγαλώσει σωστά, να γίνει σωστό άνθρωπος... όχι όπως ο πατέρας του." τονίζει.

Ο γάμος τους ήταν από καιρό "κλινικά νεκρός", θυμάται, αναφέροντας πως θύμα και δράστης έμεναν μαζί τυπικά μέχρι να ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με τον γάμο.

" Όταν πάρθηκε οριστικά η απόφαση να χωρίσουν οι αδερφή μου πήγε να ζήσει με τον πατέρα της." προσθέτει. 

Πηγή: skai.gr