Καταδίωξη στο Πέραμα: Συνελήφθησαν επτά αστυνομικοί για ανθρωποκτονία

Με δικογραφία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο συνελήφθησαν ο υπαστυνόμος και οι έξι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που συμμετείχαν στην καταδίωξη στο Πέραμα και στον θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου οδηγού του κλεμμένου αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, η δικογραφία σε βάρος τους σχηματίζεται και εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, προκύπτει ότι οι περισσότεροι από τους επτά αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στο αιματηρό περιστατικό έχουν πυροβολήσει. Η έρευνα διεξάγεται από το τμήμα δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής, παρουσία εισαγγελέα.

Από την αρχική νεκροψία του ιατροδικαστή Πειραιά Ηλία Μπογιόκα, ο νεκρός φαίνεται πως έχει περισσότερα από ένα τραύματα από σφαίρες στο σώμα του. Ολοκληρωμένο συμπέρασμα για τον αριθμό των τραυμάτων και τα αίτια θανάτου του 20χρονου θα προκύψει από τη νεκροτομή που αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο νεκρός είχε συλληφθεί πριν από έξι χρόνια σε ηλικία 14 ετών για κλοπές. Ο τραυματίας είναι 16 ετών και φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα, μάλιστα εντός της ημέρας αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό του τρίτου  ύποπτου για την κλοπή του αυτοκινήτου.

Πηγή: skai.gr