Επιχειρηματίας απείλησε και χτύπησε μέχρι λιποθυμίας συγκάτοικο υπαλλήλων του

 Ο 41χρονος επιτέθηκε στον συγκάτοικο των υπαλλήλων του γιατί δεν έβρισκε τους ίδιους 

Ένα πρωτοφανές περιστατικό εκτυλίχθηκε στα Καμίνια με πρωταγωνιστή 41χρονο επιχειρηματία, ο οποίος επισκέφθηκε το σπίτι υπαλλήλων του λόγω διαφορών που είχε μαζί τους, κι όταν δεν τους βρήκε εκεί, όχι μόνο επιτέθηκε φραστικά στον συγκάτοικο τους, αλλά τον άφησε λιπόθυμο από τα χτυπήματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, το μεσημέρι της Τετάρτης, συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 41χρονος ημεδαπός για επίθεση με επικίνδυνες σωματικές βλάβες, απειλές, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, εξύβριση, κλοπή και διατάραξη οικιακής ειρήνης, εγκλήματα που τελέστηκαν με ρατσιστικά χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα, ο 41χρονος ιδιοκτήτης επιχείρησης στα Καμίνια με αφορμή προσωπικές διαφορές που είχε με δύο αλλοδαπούς υπαλλήλους του, πρωινές ώρες της Τρίτης 21-3-2023 μετέβη στην οικία τους  στα Καμίνια.

Όταν έφτασε στην εν λόγω οικία, τα άτομα που αναζητούσε, απουσίαζαν και εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στην οικία ομοεθνής συγκάτοικος τους. Τότε, ο 41χρονος άνδρας αρχικά τον εξύβρισε με ρατσιστικές φράσεις θίγοντας την καταγωγή του, έπειτα τον απείλησε και αφαίρεσε το κινητό του τηλέφωνο.

Κατά την αποχώρηση του από το διαμέρισμα, ο αλλοδαπός τον ακολούθησε μέχρι την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας και ο 41χρονος του απηύθυνε εκ νέου υβριστικές εκφράσεις και απειλές με ρατσιστικά χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, του επιτέθηκε με χτυπήματα στο κεφάλι, σπρώχνοντας τον στη τζαμαρία της εισόδου, με αποτέλεσμα αυτή να σπάσει, με τον κατηγορούμενο αυτή τη φορά να χτυπάει το κεφάλι του θύματος στα θραύσματα.

Το θύμα λιποθύμησε από τα τραύματά του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, ενώ ο 41χρονος συνελήφθη και με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Πηγή: skai.gr