Δολοφονία Καραϊβάζ:Το βίντεο ντοκουμέντο με τους εκτελέστες στο σκούτερ

Ένα βίντεο ντοκουμέντο με τους εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβαζ να επιβαίνουν πάνω σε σκούτερ, από κάμερα ασφαλείας σε γειτονικό σπίτι , εξετάζει η αστυνομία. 

Το βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει τους δράστες της εν ψυχρώ δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, πάνω στην μηχανή και πλέον αποτελεί το κύριο στοιχείο για την εξελιξη της έρευνας για την διελέυκαναση της υπόθεσης και τον εντοπισμό των δραστών.

Στη φωτογραφία που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από γειτονικό σπίτι στην περιοχή του Αλίμου, φαίνονται οι δύο δράστες να κινούνται στο σημείο λίγο πριν δολοφόνησαν τον άτυχο δημοσιογράφο. Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται ο οδηγός της μοτοσυκλέτας να φοράει ασημί κράνος και ακριβώς από πίσω ο εκτελεστής του Γιώργου Καραϊβάζ ο οποίος έχει καλυμμένο το πρόσωπό του.

Το βίντεο βρίσκεται στα εργαστήρια της ασφαλείας και διεξάγονται όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και επεξεργασίες, προκειμένουν να  μπορούν να δοθούν επιπλέον στοιχεία για τον εντοπισμό των εκεκτελεστών, στους υψηλόβαθμους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών που ερευνούν την υπόθεση.

Σημειώνεται πως η αστυνομία «σαρώνει» τις κάμερες ασφαλείας από οικήματα και καταστήματα της ευρύτερης περιοχής σε μία προσπάθεια να ανακαλύψει την πορεία του ακολούθησαν οι δράστες. Αναζητούν βίντεο όχι μόνο από την ημέρα της εκτέλεσης, αλλά και από τις προηγούμενες μέρες, ψάχνοντας όλη τη διαδρομή που ακολουθούσε ο Γιώργος Καραϊβάζ από την Κηφισιά όπου εργαζόταν μέχρι τον Αλιμο.

Εξετάζεται δε το ενδεχόμενο να υπήρχαν δυο ομάδες, οι οποίες έδρασαν. Η μια να παρακολουθούσε και να έδωσε το σήμα και η άλλη να προσέγγισε και να εκτέλεσε τον δημοσιογράφο.

Πηγή: skai.gr