Κλείσιμο

Πικρία για την ατιμωρησία...

Την πικρία του και την απογοήτευσή του για τη μη προφυλάκιση των τριών ατόμων, που φέρονται ότι συμμετείχαν στο θανατηφόρο ξυλοδαρμό του γιου του, εξέφρασε ο πατέρας του 20χρονου Αυστραλού, Ολιβερ Ζάμιτ.

Αναφερόμενος στους τέσσερις λήπτες
Υπενθυμίζεται ότι ο πορτιέρης του νυχτερινού κέντρου της Μύκονου και πρωταγωνιστής του ξυλοδαρμού προφυλακίστηκε, και εις βάρος του ασκήθηκε κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Οι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι, ο παρκαδόρος του μαγαζιού και δυο εργαζόμενοι σε παρακείμενο νυχτερινό κέντρο, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Οι φορείς της Μύκονου, που πραγματοποιούν στις 8 το βράδυ της Κυριακής συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατειά του νησιού, έχουν ζητήσει ενίσχυση της src=/upload_files/Image/Grafikoulia/BIGakousteolo.png
αστυνομικής δύναμης, τονίζοντας ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την εξάλειψη παρόμοιων φαινομένων.

Ο δημοτικός σύμβουλος Μυκόνου Γιάννης Κουκάς
Τέσσερις πέντε επιχειρηματίες δεν πρέπει να αμαυρώνουν τον ελληνικό τουρισμό. Θέλουμε να επαναφέρουμε το νόμο και την τάξη τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Κουκάς.

Η τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ  θα καλύψουν τη διαμαρτυρία των κατοίκων και των φορέων της Μυκόνου με εκτενή ρεπορτάζ.

Το Σάββατο ο υπουργός Τουρισμού, Άρης Σπηλιωτοπουλος, πρότεινε τη θεσμοθέτηση ιδιωτικής αστυνομίας, που θα λειτουργεί με κανόνες ελεγχόμενους από την Πολιτεία.

Ο υπουργός έχει υποσχεθεί ότι θα ληφθούν
Πηγή: skai.gr