Κλείσιμο

Κατέθεσε τη δική της αλήθεια

Προϊόν εκβιασμού με αντάλλαγμα τη μονιμοποίηση της στο υπουργείο Πολιτισμού ισχυρίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η Εύη Τσέκου στην κατάθεση της ότι ήταν η σχέση της με τον Χρήστο Ζαχόπουλο.

Κατέθεσε ότι μόνη της αγόρασε την κάμερα τον Απρίλιο του 2007 κατά τη διάρκεια υπηρεσιακού ταξιδιού στη Μόσχα και μόνη της έγραψε το επίμαχο βίντεο.

Ωστόσο, η 35χρονη ισχυρίζεται ότι το μοντάζ έγινε στο στούντιο του Θέμου Αναστασιάδη και ότι εκεί της υπέκλεψαν το dvd, το οποίο ήταν διάρκειας μιας ώρας.

src=/upload_files/Image/Grafikoulia/BIGdeiteolo1.png
Παράλληλα, όπως κατέθεσε, δεν έχει αλλά αντίγραφα.

Από τη πλευρά του, ο Θέμος Αναστασιάδης υποστηρίζει ότι η 35χρονη ψεύδεται ενώ ισχυρίζεται ότι σε δικό της κομπιούτερ είδαν το επίμαχο dvd.

Επίσης, η Εύη Τσέκου διευκρινίζει ότι ο πρώην ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού Χρήστος Ζαχόπουλος δεν αναφέρεται σε πολιτικά πρόσωπα ή οικονομικά σκάνδαλα.

Από τη πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας Ζαχόπουλου Αλέξανδρος Λυκουρέζος απαντώντας στις αιτιάσεις του συνηγόρου της Εύης Τσέκου, κ. Κώστα Χρυσικόπουλου για τις ευθύνες του κομιστή στην υπόθεση, είπε ότι η πολιτική αγωγή θα συμβάλλει να λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης όσοι διέπραξαν αδικήματα.

Πηγή: skai.gr