Προσωποποίηση των διώξεων

Η προσωποποίηση των διώξεων από τον ανακριτή είναι το επόμενο βήμα στην υπόθεση Ζαχόπουλου.

Τη Δευτέρα, η Εύη Τσέκου αναμένεται στη συμπληρωματική της απολογία στον ανακριτή να ρίξει όλα τα βάρη στον εκδότη της εφημερίδας Πρώτο Θέμα Θ. Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της, θα ομολογήσει ότι κατά την επίσκεψή της στην εφημερίδα ο Θ. Αναστασιάδης είδε όλο το περιεχόμενο του DVD αλλά και ότι το αυθεντικό και αμοντάριστο υλικό υπεκλάπη εν αγνοία της. Παράλληλα, αναμένεται να ισχυριστεί ότι το υλικό αυτό μεταγράφηκε σε DVD και ότι παραδόθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.

src=/upload_files/Image/Grafikoulia/BIGdeiteolo1.png
Εν τω μεταξύ, στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει οι τελευταίες τηλεφωνικές κλήσεις πριν την απόπειρα αυτοκτονίας του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού, Χρήστου Ζαχόπουλου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Ζαχόπουλος πριν την πτώση στο κενό τηλεφώνησε στο φίλο του σκηνοθέτη Γιώργο Μυλωνά, έστειλε ένα μήνυμα στο γιο του και πραγματοποίησε μία ακόμη κλήση προς μία άγνωστη μέχρι στιγμής γυναίκα.

Τη Δευτέρα το πρωί θα εξεταστούν εκ νέου ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και ο στενός του συνεργάτης Σωκράτης Γκιόλιας για την υπόθεση ΚλαδάΚουκοδήμου.

Πηγή: skai.gr