Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Μπονάτσου

Δεκάδες λευκά μπαλόνια άφησαν στον ουρανό οι θαυμαστές του Βλάση Μπονάτσου, για να συνοδεύσουν την ψυχή του στο αιώνιο ταξίδι.
Η κηδεία του πληθωρικού και αγαπητού σε όλους καλλιτέχνη έγινε το μεσημέρι από το Α‹ Νεκροταφείο. Το τελευταίο αντίο, σε βαρύ κλίμα, του είπαν χιλιάδες θαυμαστές που είχαν κατακλύσει από νωρίς το χώρο. Μαζί με τους φίλους και συνεργάτες του, τραγική φιγούρα η σύζυγός του Μάρθα και η 9χρονη κόρη τους Ζένια οι οποίες και τον αποχαιρέτησαν τελευταίες στον οικογενειακό τάφο του Σταμ. Κουτουμάνου, όπου τοποθετήθηκε η σορός.
Επικήδειο λόγο εκφώνησε ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου Αν. Κλαδούχος. Παραστεκούμενοι στη σορό, ο αδελφός του Τάκης, η πεθερά του Ζωή Λάσκαρη, ο σύζυγός της Αλέξ. Λυκουρέζος, η κόρη τους Μαρία - Έλενα. Επίσης, παρέστησαν ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Π. Παναγιωτόπουλος, ο πρώτος αντιπρόεδρος της Βουλής Π. Κρητικός, και η βουλευτής Ελένη Κούρκουλα. Τα στεφάνια ήταν μόνο λίγες δεκάδες, μετά την επιθυμία που εκφράστηκε από την οικογένεια του εκλιπόντος τα χρήματα για αυτά να διατεθούν στην κοινότητα «Κιβωτός». Μεταξύ αυτών, ήταν του πρωθυπουργού και υπουργού Πολιτισμού Κώστα Καραμανλή, της αναπληρώτριας υπουργού Πολιτισμού Φάννης Πάλλη-Πετραλιά, του υφυπουργού Πολιτισμού Πέτρου Τατούλη και του ευρωβουλευτή Αντώνη Σαμαρά.
Τέλος, μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και οι Θ. Μικρούτσικος, Α. Μικρούτσικος, Β. Παπακωνσταντίνου, Ν. Βαλσάμη, Β. Τριφύλλη, Γ. Παπαμιχαήλ, Α. Ρέμος, Γ. Αλκαίος, Κ. Τουρνάς, Ρ. Ουίλιαμς, Γ. Ζουγανέλης, Σπ. Παπαδόπουλος, Π. Φιλιππίδης, Γ. Μπέζος, Α. Γκλέτσος, Χ. Ρώμας, Τ. Χαλκιάς, Δ. Παπαδοπούλου και Γ. Παρτσαλάκης.
Πηγή: skai.gr