Δύο θανατηφόρα τροχαία στη Λάρισα

Σε τραγωδία κατέληξε η επιστροφή με τα ποδήλατα στο σπίτι πέντε φίλων, μαθητών των πρώτων τάξεων του γυμνασίου. Σε ένα σημείο του επαρχιακού δρόμου Μακρυχωρίου- Παραποτάμου, χωρίς φωτισμό και ορατότητα, ένα ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε δύο αδελφια 12 και 14 χρόνων.
Πρόκειται για τους Βασίλειο και Δημήτριο Πουρνάρα από τον Παραπόταμο, οι οποίοι στις 11 και τέταρτο το βράδυ του Σαββάτου, επέστρεφαν στο χωριό τους, μαζί με τρεις φίλους, με τα ποδήλατά τους.
Το κακό έγινε στο 3-ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος (σ.σ. η αστυνομία δεν ανακοίνωσε το όνομά του), παρέσυρε τα δύο παιδιά που είχαν αποκοπεί από την υπόλοιπη παρέα και ακολουθούσαν. Στη συνέχεια, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο κατέληξε σε χαντάκι. Πανικόβλητοι οι τρεις νεαροί ειδοποίησαν συγχωριανούς τους, αλλά για τους δύο φίλους τους ήταν αργά. Ο 21χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
Δύο ώρες αργότερα σε ένα άλλο σημείο, στο 8-ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Λάρισας- Φαλάνης συνέβη ένα ακόμη φονικό δυστύχημα. Στο σημείο εκείνο, χωρίς φωτισμό και αυτό, συγκρούστηκαν τρία ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί επιτόπου ο οδηγός του ενός, Παύλος Κολώνας 21 ετών, από τη Λάρισα, να τραυματισθεί θανάσιμα ο συνεπιβάτης του Τιμόθεος Αδάμου, επίσης από τη Λάρισα, ενώ μια 24χρονη νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
Πηγή: skai.gr