Θύμα βιαστή Κέρκυρας: Με βίασε 5 φορές σε 14 ώρες

Για τις στιγμές φρίκης που έζησε στα χέρια του βιαστή της στον Κάβο της Κέρκυρας μίλησε στην βρετανική τηλεόραση η αεροσυνοδός, Κάλι Μόργκαν. 

Η Κάλι Μόργκαν ήταν 22 ετών το 2012 και εργαζόταν σε ένα θέρετρο στον Κάβο όταν της επιτέθηκε ο άνδρας που είναι γνωστός στους κατοίκους ως το «Τέρας του Κάβου», ο οποίος φέρεται να έχει επιτεθεί σε πάνω από 100 γυναίκες. 

«Περπατούσα στον δρόμο και αισθανόμουν πίσω μου μία παρουσία. Και όπως γύρισα να δω ήταν σαν θηρίο. ’ρχισε να τρέχει πίσω μου. ’ρχισα να περπατάω πιο γρήγορα. Με έφτασε και ρώτησε την ώρα. Ξεκίνησα να του απαντήσω και άρχισε να με χτυπάει επανειλημμένα στο πρόσωπο. Με άρπαξε από τα μαλλιά. Έβγαλε ένα τεράστιο μαχαίρι και με τράβηξε μέσα στο δάσος», είπε στην εκπομπή «This Morning» η Βρετανίδα αεροσυνοδός. 

Αποκάλυψε ότι την βίασε 5 φορές μέσα σε 14 ώρες και της πήρε το κινητό τηλέφωνο και τα χρήματα της. Όπως είπε την απελευθέρωσε όταν έλαβε ένα τηλεφώνημα από κάποιον κάτοικο που την αναζητούσε και υποψιάστηκε ότι είχε σχέση με την εξαφάνιση της από το θέρετρο, καθώς ήταν γνωστός για τις επιθέσεις σε γυναίκες. 

«Μετά από μερικές ώρες είχε ένα τηλεφώνημα από το θέρετρο και του είπαν ότι με ψάχνουν. Γι’ αυτό αποφάσισε να με αφήσει. Είπε ότι αν πάω στις αρχές θα με σκοτώσει», ανέφερε η Κάλι Μόργκα, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό στις αρχές. 

Σήμερα ο άνδρας μετά από 7 χρόνια στην φυλακή αφέθηκε ελεύθερος 45 χρόνια νωρίτερα με τον νόμο Παρασκευόπουλου. Η εκπομπή επισκέφθηκε τον Κάβο όπου προσπάθησε να μιλήσει με κατοίκους για την πρόωρη αποφυλάκιση του. Εκείνοι με την σειρά τους αναφέρεται ότι κατηγόρησαν την κυβέρνηση για το γεγονός ότι μετά από ένα τέτοιο έγκλημα ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος αφού εξέτισε 7 χρόνια από την ποινή του. 

Πηγή: skai.gr