Τραγωδία στα Γλυκά Νερά: Νεκρό βρέφος από επίθεση Ροτβάιλερ (video)

Τραγωδία σημειώθηκε στα Γλυκά Νερά Αττικής το πρωί της Πέμπτης με θύμα ένα βρέφος που δέχτηκε φονική επίθεση από τον σκύλο της οικογένειας, ράτσας Ροτβάιλερ.

Όλα συνέβησαν όταν ο σκύλος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, επιτέθηκε μέσα στο σπίτι στο άτυχο κοριτσάκι και άρχισε να το δαγκώνει σε όλο του το σώμα. Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα δήλωσε ότι το μωρό βρισκόταν στην κούνια όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό.

To βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης λίγο πριν από τις 10:00 από τη μητέρα του, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Η μητέρα είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ αυτήν την ώρα της παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς ψυχολόγους της ΕΛΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.

Σημειώνεται, ότι η οικογένεια έχει άλλα τρία παιδιά, ενώ, σύμφωνα με καταθέσεις γειτόνων στην αστυνομία, το σκυλί βρισκόταν συνήθως στο μπαλκόνι του σπιτιού.

H ανακοίνωση του νοσοκομείου 

«Σήμερα το πρωί στις 09.40 πμ, βρέφος θήλυ 2 μηνών, μεταφέρθηκε νεκρό στα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου μας από τη μητέρα του.

»Κατά την αντικειμενική εξέταση δεν είχε αναπνοές, ούτε καρδιακή λειτουργία, δεν αντιδρούσε σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις.

»Αμέσως μετά την εισαγωγή του στα Εξωτερικά Ιατρεία έγινε καρδιοαναπνευστική ανάνηψη διάρκειας περίπου 30 λεπτών χωρίς αποτέλεσμα.

»Η μητέρα υποστήριξε ότι ο σκύλος του σπιτιού επιτέθηκε στο βρέφος.

»Η σορός μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία»


Πηγή: skai.gr