Τραγωδία στον Αλμυρό: 9χρονη είχε γλιτώσει από θαύμα στο ίδιο παιχνίδι(vid)

Ασύλληπτη είναι η τραγωδία που συνέβη στον Αλμυρό. Την ίδια ώρα, σοκάρει η είδηση ότι η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ είχε κατηγορηθεί για παρόμοιο ατύχημα στη Χαλκίδα, το 2009. Τότε, είχε τραυματιστεί ένα 9χρονο κορίτσι.

Όπως καταγγέλλει ο πατέρας του θύματος, που πλέον έχει συμπληρώσει τα 19 έτη και συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας από το ατύχημα, η οικογένειά του είχε προειδοποιήσει κατά την εκδίκαση της υπόθεσης ότι μπορεί να «θρηνήσουμε θύματα», όπως χαρακτηριστικά είπε, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Open.

Ο πατέρας της νεαρής αναφέρθηκε στο ατύχημα που σημειώθηκε στις 29/7/2009 στη Χαλκίδα, σημειώνοντας πως το παιδί του τότε είχε «γλιτώσει από θαύμα».

«Είναι το ίδιο μηχάνημα, η ίδια ιδιοκτήτρια», είπε ο κ. Γιάννης Μπουρτζίκας και συνέχισε: «είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο πράγμα, στο ίδιο παιχνίδι, καθόταν στο ίδιο σημείο που καθόταν και η κόρη μας (σ.σ. η 14χρονη που έχασε τη ζωή της)».Αναφερόμενος στην ημέρα του ατυχήματος του παιδιού είπε συγκινημένος:

«Το μηχάνημα άρχισε να αναπτύσσει ταχύτητα. Ήταν με τη μητέρα της. ’ρχισαν να αναπηδούν τα πόδια της, πήγα στο χειριστή και του είπα να σταματήσει το μηχάνημα γιατί το παιδί θα πέσει. Ο χειριστής δεν κατάλαβε και δεν γνωρίζω ακόμη γιατί δεν κατάλαβε. Το παιδί γλίστρησε κάτω από τη μπάρα, που είχε μεγάλες ταλαντώσεις»

Η 9χρονη έπεσε από ύψος 15 μέτρων και είχε σοβαρά τραύματα σε όλο της το σώμα, εσωτερική αιμορραγία, ενώ έμεινε σε κώμα για τέσσερις μέρες.

«Από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα», κατήγγειλε ο πατέρας και τόνισε πως τόσο η ιδιοκτήτρια του παιχνιδιού, όσο ο χειριστής και η υπεύθυνη λούνα παρκ είχαν καταδικαστεί.

«Είναι δολοφόνοι» λέει η μητέρα της τότε 9χρονης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

ΠΗΓΗ: MAGNESIANEWS