Αίγιο: Ξέσπασμα της μάνας για τον οδηγό που εγκατέλειψε γιαγιά και εγγόνι

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο χωριό Καμάρες της Αχαΐας από τον τραγικό θάνατο μιας 67χρονης γιαγιάς και του λίγων μηνών εγγονιού της που παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 28χρονος.

Ο 28χρονος οδηγός παρέσυρε την 67χρονη και το μωρό, το οποίο είχε βγάλει βόλτα με το καροτσάκι, το απόγευμα της Κυριακής, και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την τακτική δικάσιμο κάτι που προκάλεσε οργή στην κοινή γνώμη, ενώ ο πατέρας και ο γιος των θυμάτων και η σύζυγός του είναι συντετριμμένοι. 

«Ήταν μεθυσμένος, να τον κλείσουν φυλακή ισόβια. Το παιδί μου και την πεθερά μου!» ξεσπά η μητέρα του βρέφους που παρασύρθηκε από τον 28χρονο έφεδρο σημαιοφόρο. Απαρηγόρητος και ο πατέρας του που μέσα σε μία στιγμή έχασε το παιδί και την μητέρα του.



Οδηγώντας το ΙΧ του στην παλαιά Εθνική Πατρών – Κορίνθου, o νεαρός έχασε τον έλεγχο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, καβάλησε το κράσπεδο και τραυμάτισε θανάσιμα τη γιαγιά και το εγγονάκι της στο πεζοδρόμιο. Στη συνέχεια κατέβηκε το κράσπεδο, οδήγησε λίγα μέτρα παρακάτω και σταμάτησε.  «Του φωνάζουμε τι έκανες εκεί; (Και απάντησε) "Ε, και τι έγινε; Εντάξει…" Ήταν πίτα. Και έφυγε» δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας στην κάμερα του ΣΚΑΪ. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον 28χρονο να οδηγεί το ΙΧ του λίγο μετά το δυστύχημα. 

Έπειτα άφησε το αυτοκίνητό του 5 χλμ μακριά από το τροχαίο στην παραλία του Λόγγου. Κρύφτηκε σε μια βάρκα στην παραλία, και οι αρχές «επιστράτευσαν» έναν συγγενή του για να τον πείσουν να παραδοθεί. 
Πηγή: skai.gr