Βίντεο - ντοκουμέντο από την ληστεία με τον βάναυσο ξυλοδαρμό σεκιουριτά

Βίντεο από τη θρασύτατη ληστεία που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε εταιρεία στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον βάναυσο ξυλοδαρμό του φύλακα της εταιρείας από τους ληστές, έφερε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα thesstoday.gr. Στο βίντεο, από κάμερα ασφαλείας, διακρίνονται οι δράστες να σπάνε με μανία τα γραφεία, τους υπολογιστές και τις κάμερες προκειμένου να μην γίνουν αντιληπτοί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, οι ληστές έφυγαν με λεία 500 ευρώ και προκάλεσαν ζημιές αξίας πάνω από 7.000 ευρώ, ενώ στη συνέχεια έφυγαν καθώς άρχισε να χτυπάει ο συναγερμός.

Ξυλοκόπησαν τον φύλακα της εταιρείας

Τη στιγμή που κατέβηκαν κάτω, βρισκόταν εκεί ο άνδρας της εταιρείας φύλαξης και του πήραν το αυτοκίνητο. Οι δράστες έφυγαν και γύρισαν ξανά πίσω με δεύτερο αυτοκίνητο και άρχισαν να τον χτυπούν βίαια, αφήνοντάς τον αναίσθητο. Ο φύλακας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Ιπποκράτειο Nοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Τι ζητάει ο ιδιοκτήτης

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ζητάει να αλλάξει ο νόμος Παρασκευόπουλου γιατί υποστηρίζει ότι με αυτόν το νόμο έχουν αφεθεί ελεύθερα από τις φυλακές πολλά παραβατικά στοιχεία τα οποία δρουν στην περιοχή και ρημάζουν τις επιχειρήσεις.