Κλείσιμο

Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση τρένου με ΙΧ. Μια έγκυος νεκρή

Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της και ένας άνδρας τραυματίστηκε σε σύγκρουση αμαξοστοιχίας με επιβατικό αυτοκίνητο, που σημειώθηκε το μεσημέρι, σε φυλασσόμενη σιδηροδρομική διάβαση στην περιοχή των Διαβατών στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο άνδρας, οδηγός του οχήματος αγροτικού τύπου, για κάποιο λόγο βιαζόταν έτσι προσπέρασε με ελιγμό τα 3 αυτοκίνητα που είχαν σταματήσει μπροστά στις κατεβασμένες μπάρες ενώ έσπασε και ένα κομμάτι από την μπάρα για να περάσει πάνω από τις ράγες τους τρένου. 

Το αυτοκίνητο σφήνωσε κάτω από την αμαξοστοιχία έτσι το τρένο το έσυρε για 140 μέτρα  και όπως μπορείτε να δείτε είναι σε αυτή εδώ την κατάσταση 

Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στην 21η εβδομάδα της κύησης. Όταν έφτασε η Πυροσβεστική, δεν είχε τις αισθήσεις ενώ στα χέρια της κρατούσε τους υπερήχους κύησης.

Είχε χτυπήσει στο κεφάλι ενώ το σώμα της ήταν εγκλωβισμένο ανάμεσα στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου .

Η γυναίκα αρχικά μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο "Ιπποκράτειο" και μετά στο "Παπανικολάου", όπου θα γίνει νεκροτομή.

Ο οδηγός του οχήματος, που δεν φορούσε ζώνη, διακομίσθηκε στο "Παπανικολάου". 


Σύμφωνα με μαρτυρίες ο άντρας είχε τις αισθήσεις του μετά το την σφοδρή σύγκρουση ενώ η γυναίκα φαινόταν χωρίς τις αισθήσεις της, έχοντας χάσει πολύ αίμα. 

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα.

Σύμφωνα με την Διοικήτρια του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Βασιλική Παπαχριστοπούλου, η γυναίκα όταν διεκομίσθη στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο νεκρή.

«Εισήχθη στη μαιευτική κλινική για να δούμε αν ζει το έμβρυο και να το πάρουμε. Εκεί διαπιστώσαμε με υπέρηχο ότι και το έμβρυο είναι νεκρό.», ανέφερε η κα Παπαχριστοπούλου. 

Σημειώνεται πως το σημείο που σημειώθηκε το δυστύχημα θεωρείται καρμανιόλα με τους κατοίκους της περιοχής να έχουν γίνει αυτόπτες μάρτυρες όπως αναφέρουν σε πολλά τροχαία επί της συγκεκριμένης διάβασης. 

Ο 50 χρονος άνδρας,  νοσηλεύεται σε σταθερή αιμοδυναμικά κατάσταση με ελαφρές κακώσεις στο θώρακα στο νοσοκομείο Παπανικολάου και υποβάλλεται σε εξετάσεις .

Σύμφωνα με ενημέρωση από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, το δυστύχημα συνέβη στις 14.00, όταν το ΙΧ παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση οκτώ χλμ έξω από τη Θεσσαλονίκη και συγκρούστηκε με την αμαξοστοιχία IC 91, που εκτελεί το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Θεσσαλονίκη.




ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: THESTIVAL
Πηγή: ΑΠΕ-skai.gr