Θεσσαλονίκη: Θανάσιμα τραυματίστηκε διαρρήκτης που εισέβαλε σε επιχείρηση

Θανάσιμα τραυματίστηκε 32χρονος, στην προσπάθεια του να διαφύγει από επιχείρηση που διέρρηξε, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος διέρρηξε σήμερα το πρωί εταιρεία πώλησης μηχανημάτων, ωστόσο ο 59χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης αντιλήφθηκε τις κινήσεις του και επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει, με συνέπεια να ακολουθήσει συμπλοκή μεταξύ τους.

Ο δράστης επιχειρώντας να διαφύγει από οπή στην τζαμαρία, από την οποία και είχε εισέλθει στο χώρο, τραυματίσθηκε στο δεξιό μηρό, με αποτέλεσμα να προκληθεί αιμορραγία. Με τραύματα και εκδορές στο κεφάλι και στα άκρα διακομίστηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και κατέληξε, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Τόσο ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης όσο και οι προστρέξαντες αστυνομικοί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες προκειμένου να περιορίσουν την αιμορραγία, μέχρι να διακομιστεί στο νοσοκομείο, όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Σε βάρος του ιδιόκτητη της εταιρείας, ο οποίος συνελήφθη, σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ