Κλείσιμο

Θαυμαστής του Αντετοκούνμπο ο Τζέφρι Πάιατ

Τον θαυμασμό του για τον Γιάννη Αντενοκούνμπο εξέφρασε ο πρεσβευτής των Ηνωμένων Πολιτειών Τζέφρι Πάιατ, ο οποίος υποδέχτηκε τον πολυτιμότερο παίχτη της φετινής κανονικής περιόδου του NBA στην πρεσβεία.

Σε ανάρτησή του στο Twitter αμερικανός διπλωμάτης επισήμανε πως ο σπουδαίος αθλητής έχει βελτιώσει τις διαπροσωπικές επαφές ανάμεσα σε ανθρώπους ΗΠΑ και στην Ελλάδα, ενώ στάθηκε και στις εξαιρετικές ικανότητές του στον αγωνιστικό χώρο.

«Είχα την τιμή μαζί με το προσωπικό μας να καλωσορίσω τον MVP του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο και την υπέροχη οικογένειά του στο προξενικό τμήμα της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα. Είμαι ένας μεγάλος θαυμαστής τόσο του πώς έχει ενισχύσει τις σχέσεις των δύο λαών μεταξύ των ΗΠΑ και της αγαπημένης του Ελλάδας όσο και των εκπληκτικών του δεξιοτήτων στο γήπεδο μπάσκετ» έγραψε.



Ο Γιάννης Αντενοκούνμπο βρίσκεται στην Ελλάδα για την προετοιμασία της Εθνικής ενόψει του Μουντιάλ που αρχίζει 31 Αυγούστου στην Κίνα.

Με βάση την κλήρωση, είναι πιθανό η «επίσημη αγαπημένη» να αντιμετωπίσει την ομάδα των ΗΠΑ στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, που θα είναι επίσης φάση ομίλων κι όχι αυτόματου αποκλεισμού.
Πηγή: skai.gr