Έρευνα – ντοκουμέντο ΣΚΑΪ: Διακίνηση ναρκωτικών μπροστά στην κάμερα (Video)

Αλισβερίσι θανάτου μπροστά στην κάμερα δίπλα σε ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της χώρας έμποροι ναρκωτικών ουσιών κάνουν ανενόχλητοι κουμάντο. Η περιοχή γύρω από την ΑΣΟΕΕ έχει μετατραπεί σε άβατο. 

Η εικόνα παραμένει ίδια τουλάχιστον τα τελευταία πέντε χρόνια με τους κατοίκους να διαμαρτύρονται ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Αίσθηση προκαλεί η απάντηση που φέρεται να είχε δώσει η προηγούμενη ηγεσία του αρχηγείου της ΕΛΑΣ σε κατοίκους. 

«Και όταν τους τα λέμε όλα αυτά λένε: καλά γιατί δεν πετάξατε-λέει-μια γλάστρα στο κεφάλι. Γιατί στοχοποιούμαστε. Γιατί όποτε πάει να γίνει κάτι, βγαίνουν οι αναρχικοί και τους υπερασπίζονται», είπε στον ΣΚΑΪ κάτοικος της οδού Αντωνιάδου. 

Οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες κοντά στην ΑΣΟΕΕ καταγγέλλουν πως η διακίνηση ναρκωτικών στην οδό Αντωνιάδου γίνεται 24 ώρες το 24ωρο και γι’ αυτό ζητούν την άμεση παρέμβαση της ελληνικής αστυνομίας.  

Οι διακινητές «σπρώχνουν» από ηρωίνη μέχρι φθηνή κοκαϊνη δίπλα στους μετανάστες που κάνουν παραεμπόριο. Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές. Όλα ξεκινούν κάθε πρωί και δεν τελειώνουν ούτε αργά το βράδυ. Κάποιοι μάλιστα δεν διστάζουν να ανάψουν ακόμη και φωτιές στο πεζοδρόμιο της οδού Αντωνιάδου. 

Το συνεργείο του ΣΚΑΪ δέχθηκε επίθεση έξω από την ΑΣΟΕΕ από διακινητές ναρκωτικών ουσιών. Ένας τσιλιαδόρος των εμπόρων κλωτσούσε την κάμερα και έβριζε.