Νέες πληροφορίες για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη στο φως με τη δικογραφία

Αποτροπιασμό προκαλούν οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως για τον αργό και βασανιστικό θάνατο που βρήκε η 21ετών φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη στα χέρια των δύο νεαρών που κατηγορούνται για τη δολοφονία της το Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο. 

Με αφορμή την πολύκροτη δίκη για τη δολοφονία της  Ελένης Τοπαλούδη έρχεται στο φως η δικογραφία. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Ρόδο «Δημοκρατική», ο 21χρονος Ροδίτης και ο 20χρονος Αλβανός αφού την παρέλαβαν με το αυτοκίνητο την πήγαν στην εξοχικό του 20χρονου και εκεί τη βίασαν, την γρονθοκόπησαν ενώ μέσα στη δικογραφία αναφέρεται πως απείλησαν τη ζωή της με μαχαίρι αφού αντιστεκόταν. 

Οι δύο γνώριζαν και πολεμικές τέχνες  την χτύπησαν με δύναμη στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να ζαλιστεί και να χάσει για λίγο τις αισθήσεις της. 

Όταν συνήλθε τους απείλησε πως θα τους καταγγείλει στην αστυνομία. 

Τότε σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δημοσιοποιηθεί αποφάσισαν να την σκοτώσουν, χτυπώντας την ακόμα και με το σίδερο. 

Η άτυχη Ελένη Τοπαλούδη έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή , τους ζητούσε να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Εκείνοι αποφάσισαν να την μεταφέρουν στη βραχώδη περιοχή «Φωκια» , η 21 ετων κοπέλα ήταν σε ημιλιπόθυμη  κατάσταση.

Εκεί οι κατηγορούμενοι φαίνεται πως σήκωσαν με τα χέρια τους και οι δύο το σώμα της παθούσας και τη έριξαν από ύψος 10 μέτρων.

 Οι σωματικές βλάβες που ήδη της είχαν προκαλέσει καθιστούσαν αδύνατη κάθε προσπάθεια να επιπλεύσει.

Ο θάνατος της επήλθε της συνέπειας πνιγμού.