Κλείσιμο

Αυγενάκης:Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής

Με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, Γιώργο Φουντουλάκη, συναντήθηκε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ενημερώθηκε για τα πολλά και σοβαρά ζητήματα που απασχολούν το Παραολυμπιακό Κίνημα στη χώρα μας.

Ο κ. Φουντουλάκης, με το πέρας της ωριαίας συνάντησης, δήλωσε ότι ο κ. Αυγενάκης έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για όσα του μεταφέρθηκαν, οιωνός ότι η συνεργασία των δύο πλευρών θα εξελιχθεί σε σχέση αγαστής συνεργασίας.

Ο υφυπουργός επισήμανε την «παλιά και καλή γνωριμία» με τον κ. Φουντουλάκη και την πολύτιμη εμπειρία του, τόσα χρόνια, ως επικεφαλής του Παραολυμπιακού κινήματος στη χώρα μας, η οποία θα αποτελέσει «όπλο» προκειμένου να αναπτυχθούν περαιτέρω δράσεις ενίσχυσής του.

Φυσικά, θίχτηκε και το ζήτημα της ανεύρεσης χώρου στην Αττική και των επαφών που έχουν ήδη γίνει με τον νέο Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, ώστε τα άτομα με αναπηρίες να αποκτήσουν την δική τους, αναγκαία, κλειστή εγκατάσταση. Μια δέσμευση που έχει αναληφθεί από τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης.

«Οι νικητές και οι νικήτριες της ζωής, το Παραολυμπιακό κίνημα, έχουν ανάγκη από διαρκή αθλητική προσοχή και φροντίδα. Χρειάζονται, πρωτίστως, τη δική τους κλειστή εγκατάσταση. Το συζήτησα με τον επικεφαλής τους και παλιό, καλό, γνώριμο, τον Γιώργο Φουντουλάκη», ανέφερε η ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη στο twitter μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης στην οποία παρέστη και ο Β` αντιπρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Πάρις Επιτροπάκης.
Πηγή: ΑΜΠΕ