Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 53χρονος για την επίθεση με τσεκούρι

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 53χρονος Γεωργιανός που συνελήφθη κατηγορούμενος για την αιματηρή επίθεση εναντίον της συζύγου του, με τσεκούρι στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Ο 53χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, όπως επίσης για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Η τελευταία πράξη συνδέεται με την προσπάθειά του να επιτεθεί σε εν αποστρατεία αστυνομικό και τρεις περίοικους που έσπευσαν να τον ακινητοποιήσουν μετά το επεισόδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος, ο οποίος, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας,  κατέθεσε στην ανακρίτρια ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τη γυναίκα του.

Όπως φέρεται να ισχυρίστηκε η 53χρονη τον εγκατέλειψε αν και αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και τον ζήλευε επειδή διατηρούσε σχέση με μία άλλη γυναίκα.

Όπως φέρεται να υποστήριξε κατά τη διάρκεια του καβγά η γυναίκα του επιτέθηκε και εκείνος ήταν σε άμυνα. Σύμφωνα με τον ίδιο σήκωσε το τσεκούρι για να την τρομάξει και δεν ήθελε να την σκοτώσει, όπως είπε γι’ αυτό το λόγο και την έριξε στο έδαφος πριν την χτυπήσει.

Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα και ο 53χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή.

ΠΗΓΗ: THESTIVAL.GR

Πηγή: skai.gr